Emma Răducanu este la începutul unei povești fabuloase după câștigarea unui turneu de Grand Slam

O analiză realizată de The Guardian arată că Emma Răducanu, campioana de la US Open 2021, reprezintă un vis pentru fiecare agent de marketing. Potrivit analiștilor, tânăra campioană se află la începutul unei povești fabuloase.

Emma Răducanu, ținta ideală pentru fiecare agent de marketing. The Guardian: E începutul unei povești fabuloase

Emma Răducanu este o tânără sportivă, cu un număr impresionant de fani pe rețelele sociale și care vorbește, printre altele, mandarină, notează theguardian.com

Emma Răducanu este prima jucătoare din istoria tenisului care a câștigat un turneu de Grand Slam după ce a venit din calificări. La începutul US Open, Răducanu avea o cotă de 400-1 la pariuri. Totuși, ea a câștigat toate meciurile fără să piardă nici măcar un set.

A câștigat un cec în valoare de 2,5 milioane de dolari

De asemenea, Emma Răducanu a câștigat un cec în valoare de 2,5 milioane de dolari după a fost victorioasă la US Open.

„Acesta este începutul unei povești fabuloase. Este o fată de miliarde, nu încape nicio îndoială aici. E exact ce trebuie. Nu doar că joacă un tenis extraordinar, dar mai avem background-ul său, etnia și spiritul ei liber”, a declarat pentru Mark Borkowski, expert în domeniul relațiilor publice, pentru sursa menționată.

Emma Răducanu a crescut la Londra, dar s-a născut în Canada dintr-un tată român și o mamă din China. Succesul de la Flushing Meadows vine la doar trei luni după ce tenismena a debutat în circuitul de tenis profesionist feminin WTA.

„Nimeni nu a reușit să facă așa ceva atât de repede și atât de bine. Nu am văzut în viața mea așa ceva, ăsta-i adevărul”, a declarat fosta mare campioană a tenisului feminin, Martina Navratilova, conform informațiilor transmise de sursa menționată.

Sursa foto: Facebook-Corina Caragea

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular