Cine este iubitul Andei Adam, misteriosul Yosif Mohaci?!

Anda Adam şi iubitul ei sunt tot mai aproape de un mariaj. Se înţeleg foarte bine, au petrecut nenumărate vacanţe împreună, au pasiuni comune. Dar cine este, totuşi, partenerul Andei, căreia solista i-a păstrat o undă de mister. Se numeşte Yosif Eudor Mohaci, este din Arad, şi a stat o perioadă bună de timp în Elveţia şi în Franţa, iar în ţară are nenumărate afaceri.

Iubitul Andei Adam, mire în 2018

Yosif sau Joseph, aşa cum îi mai spun prietenii, a fost şi el căsătorit şi are din prima căsnicie, la fel ca şi Anda, o fetiţă superbă pe nume Nicole, în vârstă de vreo 5 anişori. În vara anului 2018, Yosif şi o blondă superbă pe nume Ioana au avut o nuntă de vis la Limassol. Ceremonia s-a desfăşurat pe plajă, într-un decor superb, iar petrecerea s-a ţinut în incinta Four Seasons Hotel Limassol Cyprus.

Mireasa a purtat o rochie elegantă, decoltată în zona bustului, şi cu trenă, a avut un buchet romantic, din trandafiri alb cu roz, iar tatăl său şi fetiţa au condus-o la altar. Mirele Yosif a aşteptat-o într-un costum bej-alb, iar pe cap, în loc de pirostrii, au purtat coroane din spice de grâu.

Zâmbitori şi fericiţi, aşa apar pe Instagram, în fotografiile profesionale realizate de celebrul fotograf Crişan Bogdan, acelaşi care a fotografiat şi nunta influenceriţei Alina Ceuşan, dar şi alte evenimente importante.

Sursa știre: click.ro

Sursa foto: Facebook-Anda Adam, click.ro

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular