Emma Răducanu a donat echipamentul în care a cucerit titlul la US OPEN 2021

Emma Răducanu, cea mai în vogă jucătoare de tenis, a donat echipamentul în care a cucerit titlul la US Open 2021! Ținuta britanicei de origine română va fi expusă la International Tennis Hall of Fame (ITHF).

Emma Răducanu a donat echipamentul în care a câștigat US Open către Tennis Hall of Fame! Gestul adolescentei a fost primit cu entuziasm de reprezentanții ITHF.

Emma a scris istorie la US Open 2021, devenind prima jucătoare din lume care câștigă un turneu de Grand Slam venind din calificări. De asemenea, Răducanu nu a cedat niciun set pe totă durata competiției.

Emma Răducanu a donat echipamentul în care a cucerit US Open către Tennis Hall of Fame

Echipamentul de joc Nike în care Emma Răducanu a câștigat US Open, după 6-4, 6-3 în finala cu Leylah Fernandez, a fost donat către International Tennis Hall of Fame, situat în Newport, Rhode Island, pe Bellevue Avenue: „Un parcurs legendar: prezervat! Prima sportivă din toate timpurile venită din calificări care câștigă un titlu de Grand Slam își are locul în casa istoriei tenisului. Mulțumim, Emma Răducanu, pentru că ai donat echipamentul purtat la US Open colecției ITHF”, au scris reprezentanții Tennis Hall of Fame pe Twitter.

Emma Răducanu este așteptată în România la sfârșitul lunii octombrie, pentru a participa la turneul WTA Transylvania Open de la Cluj (25 – 31 octombrie)! Campioana care reprezintă Marea Britanie își va vizita cu această ocazie și bunica din București. Emma Răducanu s-a decis să participe la Transylvania Open, turneu dotat cu premii în valoare totală de 235.238 de dolari! Acesta va fi al doilea turneu WTA 250 organizat în 2021 în țara noastră, după cel desfășurat în luna august, tot la Cluj, sub numele de Winners Open. Emma Răducanu, aflată pe locul 22 WTA, completează o distribuție „stelară”, ținând cont că la Cluj s-au mai înscris Simona Halep, Elise Mertens sau Paula Badosa.

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular