Mircea Rednic o va prelua pe Dinamo din Octombrie!

Mircea Rednic va prelua banca tehnică de la Dinamo în pauza competițională din octombrie, provocată de meciurile echipelor naționale.

Dinamo trece printr-o perioadă neagră în campionat, unde are 7 înfrângeri consecutive, cu un golaveraj horror, 1-20! Antrenor interimar în această perioadă este Sorin Colceag, dar postul de „principal” va fi preluat în curând de Mircea Rednic, antrenorul care a adus ultimul titlu în vitrina clubului alb-roșu, în 2007.

Toată suflarea alb-roșie așteaptă ca „Puriul” să preia frâiele cât mai curând, dar dinamoviștii mai au de așteptat. Din informațiile GSP.ro, Mircea Rednic vrea să preia echipa abia în pauza competițională din octombrie.

Până atunci, Dinamo mai are de jucat un meci, cu UTA, în campionat. Duelul cu arădenii este programat pe 2 octombrie, iar „Puriul” nu dorește să-și lege numele de un eventual nou eșec, care ar adânci groapa istorică în care se află Dinamo.

Surse spun că Mircea Rednic va purta discuții cu șefii lui Dinamo în aceste zile, urmând totodată să semneze contractul.

Luni, în ultimul meci al etapei 10 din Liga 1, Dinamo a fost umilită de CSU Craiova, scor 0-5. După meci, analistul TV Basrab Panduru a spus la Telekom Sport că îl vede pe Rednic capabil să resusciteze echipa.

„Cred că Rednic e capabil să o salveze şi cred că toţi dinamoviştii sunt bucuroşi dacă Rednic duce echipa în barajul ăla”, a spus Panduru, care a fost completat de legenda dinamovistă Cornel Dinu: „Rednic e bine pregătit din punct de vedere tehnic, pentru mine era realmente o plăcere să văd antrenamentele lui. Făcea antrenamente logice, eficiente”.

Ultimele două echipe pe care Mircea Rednic le-a antrenat sunt Viitorul (decembrie 2020 – aprilie 2021) și Poli Iași (ianuarie 2020 – august 2020). În ambele cazuri, rezultatele „Puriului” au fost slabe. Cumulat, Rednic a avut 8 victorii în 38 de meciuri!

Sursa știre: gsp.ro

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular