Florin Bratu, noul selecționer U21 desemnat de FRF, după plecarea lui Mutu!

Florin Bratu a revenit la FRF, dar de data aceasta în funcția de selecționer al României U21, post rămas vacant după plecarea lui Mutu.

Fostul atacant, care a mai pregătit și naționala României U18 și despre care se spunea acum că va prelua nou-înființata națională România U20, are drept obiectiv calificarea la Jocurile Olimpice 2024.

„E o mare provocare pentru mine. Mereu mi-am dorit să antrenez echipa națională și îmi doresc să fac performanță. Nu e ușor, vin după Mirel Rădoi și Adrian Mutu, doi selecționeri care au făcut o figură frumoasă la turneele finale, dar nu mă sperie”, a spus Bratu.

Florin Bratu are 14 selecții în echipa națională pentru care a marcat de două ori. În cariera de fotbalist a evoluat la cluburi precum Rapid București, Galatasaray, Nantes, Dinamo București, Valenciennes sau Litex Lovech. A cucerit 4 trofee: titlul în Liga 1, Cupa României, Supercupa României și Supercupa Bulgariei.

Florin Bratu e alesul! FRF a desemnat noul selecționer al României U21, după plecarea lui Mutu. Ce avantaj susține că are

Ca antrenor, a activat la Dinamo U19, cu care a câștigat Liga Elitelor în 2017, la România U18, Dinamo București, Aerostar Bacău, Turris Oltul și Concordia Chiajna.

„Obiectivele mele sunt să aduc jucători în prim plan pentru prima reprezentativă și să calific din nou România la Jocurile Olimpice. Am avantajul că e o nouă generație U21 acum, dar e una pe care eu o cunosc, am antrenat-o la Under 18.

Am încredere că putem forma un grup unit, o echipă care să aibă rezultate”, a spus Florin Bratu la FRF TV.

Sursa foto: Facebook-Digi Sport

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular