Dinu Gheorghe – o nouă ipoteză în cazul lui Chipciu: „Joacă în Liga 3 dacă nu se întâmplă asta”

Alexandru Chipciu pare să-și fi încheiat definitiv aventura la CFR Cluj, după ce a fost exclus din lotul echipei.

Fotbalistul a avut un conflict fizic la antrenamente cu Otto Hinndrich, apoi a părăsit sesiunea de pregătire. La scurt timp, Marius Șumudică a decis să îl excludă din lotul primei echipe.

Alexandru Chipciu trebuie să-și găsească o nouă echipă

În acest moment, impresarul mijlocașului, Giovanni Becali, îi caută acestuia o nouă echipă. Cu toate acestea, Dinu Gheorghe este de părere că dacă nu va primi un salariu mai mare decât cel de la CFR Cluj, fotbalistul va alege să joace în Liga 3, pentru echipa a doua a clubului.

„Ceva a fost acolo, s-a adunat în timp. Probabil că acum a pus capac la tot ce a fost. Probabil Alex e mai pretențios, mai recalcitrant. Poate vrea să joace mai mult și să fie important ca Deac, Camora, Arlauskis. A jucat și a avut un merit fantastic.

Dar nu a fost doar momentul ăsta. Cred că s-au adunat nemulțumiri din ambele părți. Eu vreau să spun că se va ajunge la o discuție după această „dublă” cu Young Boys Berna. Ăsta nu e un motiv să scoți un jucător din lot, să îl plătești în continuare.

Să joace în Liga 3 cu 20.000 de euro pe lună… Chipciu pleacă liber dacă găsește o ofertă cu cel puțin 25.000 de euro. Va fi greu de îndepărtat dacă nu are o ofertă cel puțin la același nivel”, a declarat Gheorghe pentru ProSport.

Chipciu l-a luat la pumni pe portarul Otto Hinndrich şi a plecat la vestiare înjurând

Luni, antrenorul Marius Şumudică a anunţat ieşirea fotbalistului pe uşa din dos de la echipa pe care o antrenează. Nu atât pentru reacţia necontrolată împotriva lui Otto Hinndrich (19 ani pe 5 august), pe care l-a luat la pumni pentru că l-a lovit cu o minge în faţă, cât pentru faptul că a plecat direct la vestiare, înjurând şi ulterior nu şi-a cerut scuze.

În 2019, Chipciu a fost dorit foarte mult de Şumudică la Gaziantep, însă transferul a fost realizat până la urmă de CFR Cluj, care i-a oferit o sumă de bani la semnătură, salariu de 30.000 de euro pe lună şi o înţelegere pe trei sezoane.

Sursa știre: digisport.ro

Sursa foto: Facebook-Alexandru Chipciu

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular