Mihai Bendeac îl amenință pe Cătălin Măruță cu poliția: „Deja a ajuns la hărțuire”

Actorul a postat, în urmă cu ceva timp, un clip pe Instagram, în care îi cere insistent lui Cătălin Măruță să termine cu hărțuirea, avertizându-l că va merge la poliție.

Mihai Bendeac este cunoscut pentru faptul că spune de fiecare dată lucrurilor pe nume și este o persoană sinceră. De aceasta dată, cunoscutul actor a dat cărțile pe față și a povestit, pe o rețea de socializare, că este pus într-o situație neplăcută, din cauza lui Cătălin Măruță.Din cele declarate de bărbat, se pare că prezentatorul tv l-a invitat, inițial, să vorbească în cadrul podcastului pe care acesta îl găzduiește, însă Bendeac a refuzat, pe motiv că nu își mai dorește să apară în mediul online atât de mult.

Deși Mihai credea că subiectul fusese încheiat, Cătălin Măruță ar fi fost destul de insistent în această privință, încât l-a făcut pe actor să aibă o ieșire nervoasă și să se simtă hărțuit: „M-a invitat acum două luni de zile la podcastul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu…Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun!”, a mărturisit Mihai Bendeac, pe contul lui de Instagram.

Mai mult, juratul a ținut să menționeze că va lua și măsuri, dacă prezentatorul tv nu va înceta să îl sune și să îi trimită mesaje: „Băi Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică, să-mi bag p***!”, a mai adăugat Bendeac, în videoclipul postat.

Sursa foto: Facebook-Mihai Bendeac

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular