Câți bani vrea Gigi Becali pentru transferul lui Moruțan după ce a ratat penalty-ul cu Shakhter Karagandy?!

FCSB a fost eliminată din Conference League, în turul 2 preliminar, după ce a pierdut la penalty-uri meciul cu Shakhter Karagandy (2-1, 5-3).

Ce spune Gigi Becali despre transferul lui Olimpiu Moruțan

Olimpiu Moruțan a fost singurul care a ratat la loviturile de departajare, dar Gigi Becali este convins că va obține în schimbul său 10 milioane de euro.

Patronul roș-albaștrilor a anunțat că săptămâna viitoare transferul are șanse mari să se perfecteze. Galatasaray este formația care îl dorește insistent pe mijlocașul celor de la FCSB.

„Eu conduc aşa cum conduc eu. Am 8 milioane în conturi acum, îl dau şi pe Moruţan şi iau 10. O să vedeţi cine îl ia într-o săptămână. Fără 10 milioane de euro nu pleacă!”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Referitor la penalty-ul ratat de Olimpiu Moruțan, Gigi Becali a afirmat: ”Mare lucru a făcut? Îmi pare rău că n-a bătut Cordea. Moruțan a bătut la mișto”.

Shakhter Karagandy – FCSB 2-1, 5-3 după penalty-uri. “Roș-albaștrii” au ratat calificarea în turul 3 preliminar Conference League

După ce s-a impus la limită în tur, scor 1-0, FCSB a pierdut returul cu Șahtior Karagandy și a ratat calificarea în turul 3 preliminar din Conference League. A fost 2-1 în timp regulamentar, tot 2-1 după prelungiri și 5-3 la loviturile de departajare.

Chiar dacă FCSB avea o diferență sesizabilă de valoare și a controlat meciul, cei care au deschis scorul au fost cei din Kazahstan. Gafa lui Andrei Vlad, care a scăpat mingea din mână, a însemnat 1-0 pentru Șahtior Karagandy încă din minutul 11.

Echipa antrenată de Dinu Todoran a ratat apoi prin Radunovic, iar peste câteva minute, Alex Crețu a tras din întoarcere peste poartă. A urmat o nouă ocazie a lui Radunovic, iar apoi Tănase a nimerit transversala din apropiere. În repriza a doua, oboseala a început să-și spună cuvântul.

Șutul lui Octavian Popescu a ocolit poarta, iar apoi au urmat două șanse bune ale celor de la Șahtior Karagandy, prin Omirtaev și Shikavka. FCSB a egalat prin rezerva Florinel Coman în minutul 76, însă nu a mai presat și a fost taxată. Mai întâi Omirtaev a ratat o ocazie foarte mare în minutul 84, iar Tattybayev a marcat în minutul 90+1 și a trimis meciul în prelungiri.

Același Tattybayev a avut apoi o șansă uriașă, după ce a scăpat singur cu portarul, dar a fost incomodat de Haruț și Crețu. Tot jucătorii din Kazahstan au irosit apoi o situație bună în minutul 97, când Omirtaev nu a ajuns la o minge pe care scria gol.

Până la final, FCSB a ratat o singură ocazie mare, prin Cordea și s-a trecut la loviturile de departajare. Moruțan a fost singurul care a ratat, iar Tattybayev a transformat ultimul penalty. Astfel, Șahtior Karagandy s-a calificat în turul 3 preliminat din Conference League, acolo unde va întâlni formația ucraineană Kolos Kovalivka.

FCSB e prima echipă românească din istorie care este eliminată de o echipă din Kazahstan.

Sursa foto: Facebook-Fanatik.ro

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular