Ordinul lui Rareș Bogdan: Cătălin Drulă este obligat să îl demită pe șeful CFR!

Rareș Bogdan a dat ordin. Prim-vicepreședintele PNL are o atitudine clară față de decizia luată de premierul Florin Cîțu, precizând că ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă are obligația de a-l demite pe șeful CFR.

Premierul Florin Cîțu a cerut demiterea directorului CFR SA, Ovidiu Vizante, în urma declarațiile făcute de acesta la adresa copiilor ținuți 9 ore într-un tren, după ciocnirea a două marfare.

În acest context, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, vine și el cu o serie de precizări. Mai exact, acesta îi ordonă lui Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, să nu mai întârzie cu demiterea lui Vizante, dar și a altor angajați din CFR.

El a subliniat faptul că directorul companiei dar și alți angajați trebuie să plece, adăugând că el ar fi făcut inclusiv o cerere de demitere dacă ar fi avut posibilitatea.

„Normal, directorul companiei ar trebui să plece. Și nu doar el, ci mulți alții. Dacă era din cadrul Guvernului, făceam o cerere de demitere. Așteptăm să vedem ce decizie va lua Cătălin Drulă. Poziția noastră e destul de clară, când cineva greșește, trebuie să plece, nu ne jucăm cu siguranța copiilor.”, a spus Rareș Bogdan, la Antena 3.

Reacția directorului CFR

Amintim faptul că reacția lui Rareș Bogdan vine după ce în cursul zilei de joi, premierul Florin Cîțu a scris un mesaj, pe Facebook, adresat ministrului Transporturilor, în care îi sugerează că directorul CFR, Ovidiu Vizante ar trebui demis.

„Dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”, a scris premierul pe Facebook.

Reacția lui Florin Cîțu a venit la scurt timp după declarația nervoasă a directorului CFR care a fost întrebat despre situația unor copii blocați 8 ore într-un tren, în câmp. Mai eaxct, Ovidiu Vizante a declarat în dimineața zilei de joi că directorii CFR au încercat să găsească miercuri noaptea o soluție pentru trenul blocat în câmp și a reacționat iritat când a fost întrebat de ce nu s-a găsit o soluție pentru cei 30 de copii care au stat opt ore în tren.

„Și de ce mă întrebați pe mine? Noi am pus la dispoziția CFR-ului această locomotivă. Dacă a fost un pom căzut pe linie, locomotiva nu poate, din păcate, sări peste pom. Eu vă spun ce informații am eu. Încercați să vorbiți cu responsabilii, cei care conduc circulația. (…) Încercați dumneavoastră să găsiți la ora aceea soluții!

Încercați să găsiți transbordare la ora 00:00, la 1.000 de călători, câți sunt într-un tren. (…) Eu sunt în funcție, eu iau deciziile. De ce trebuie să veniți dumneavoastră să îmi spuneți ce trebuia să fac dacă vă spun că nu se putea face?” a declarat Ovidiu Vizante.

Sursa foto: Facebook-Rares Bogdan

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular