Florin Tănase: „De ce să mint, vreau să plec de la FCSB!”

Florin Tănase își dorește să prindă un transfer în afară și a spus asta în repetate rânduri încă de la încheierea sezonului trecut. Gigi Becali a spus că este dispus să îl lase pe Tănase să plece dacă primește o ofertă de 5 milioane de euro, însă s-a răzgândit imediat după meciul cu Botoșani, încheiat 0-0 și a anunțat că nu mai vrea să îl vândă.

Cu toate astea, Tănase își menține dorința de a pleca și a exprimat din nou acest lucru, chiar înainte de meciul din Conference League.

„Îmi doresc să plec, nu pot să vă mint, dar rămâne să vedem ce se va întâmpla. Mi-aș dori să fie în Europa, normal. În Spania mi-aș dori, sper să fie o echipă bună de cupele europene”, a spus Tănase pentru www.sport.ro și PRO TV.

În așteptarea transferului, golgheterul din sezonul trecut și căpitanul roș-albaștrilor este gata pentru debutul din Conference League.

„Sunt sigur că nu vom avea parte de o dublă ușoară. Cum am văzut și la meciul CFR-ului, e greu să spui dinainte că ești mare favorit”, a spus căpitanul echipei.

Sursa foto: Facebook-Sport.ro

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular