După șapte ani de relație oficială, Alex Velea i-a pus în sfârșit inelul pe deget frumoasei Antonia!

Alex Velea şi Antonia formează un cuplu de șapte ani, dar povestea lor de dragoste a fost trăită iniţial departe de ochii curioşilor. Cei doi au ascuns că sunt împreună şi abia când artista a rămas însărcinată cu Dominic, primul lor fiu, solista a anunţat că ei se iubesc. La momentul respectiv, Antonia a fost acuzată că a fost motivul divorţului dintre Alex Velea şi fosta lui soţie, Ana, dar ea susţine că adevărul nu este nici pe departe acesta.

La vremea aceea, artista se separase de Vincenzo Castellano, iar solistul nu era cel mai fericit bărbat alături de Ana, fosta soţie.

După șapte ani împreună, Alex Velea este pregătit să facă nuntă cu Antonia, mai ales că artista a reușit să divorțeze, în sfârșit, de tatăl fetiței sale și acum nu mai au nici un obstacol. Alex Velea susține că s-a săturat de viața în concubinaj.

Iată că a sosit și ziua mult așteptată de toți fanii cuplului. Alex Velea i-a pus în sfârșit pe deget Antoniei inelul! Alex nu a omis să facă acest lucru public așa că a postat imediat o fotografie pe rețelele de socializare cu frumoasa artistă care pare foarte încântată și fericită.

Mesajul pe care l-a adăugat fotografiei a fost unul foarte emoționant: „A zis “Da”! Esti focul din inima mea! Te iubesc pana dincolo de moarte!!! #comorileluivelea @Antonia”

„O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj’, a afirmat Alex Velea, la Xtra Night Show.

Însă, după atâția ani de așteptare, Alex și Antonia își doresc o nuntă cu mulți invitați, ceea ce nu este posibil în acest moment.

„Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă. Am botezat și eram trei familii în biserică maxim’, a explicat artistul în cadrul aceleiași emisiuni.

Antonia și Alex Vlea se cunosc din 2009, dar au început o relație abia la finalul lui  2012, după ce artista a încheiat relația cu Vincenzo Castellano, căruia îi dăruise o fetiță în 2010, pe Maya. Antonia are doi băieți cu Alex Velea, pe Dominic, venit pe lume în 2014, și pe Akim, născut în 2016.

Sursa foto: Facebook-Alex Velea

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular