Ștefan Radu dorește să revină la Dinamo pe final de carieră

Ștefan Radu a semnat o nouă înțelegere cu Lazio, unde a devenit fotbalistul cu cele mai multe meciuri jucate, și are contract cu formația din Roma până în 2023. În vârstă de 34 de ani, românul ar dori să se întoarcă într-o zi la clubul lui de suflet, Dinamo București, spune fostul său coleg din „Ștefan cel Mare”, Hristu Chiacu.

Ștefan Radu vrea să revină la Dinamo pe final de carieră

„El şi-ar dori ca după doi ani, dacă nu mai semnează cu Lazio, să vină să joace la Dinamo. Dar să vedem unde. Poate la old-boys. Să vedem atunci ce va mai fi la Dinamo, unde se va găsi echipa. Din câte ştiu, a semnat pe un an, cu posibilitatea de prelungire pe încă unul. Eu nu-l văd pe Fane ca antrenor. E prea bun, prea altfel. Nu are pasiunea asta. El nu poate ieși normal, să stea la o terasă, să bea o cafea. Trebuie să se ferească, pentru că este asaltat de suporteri, toată lumea vrea un autograf sau o poză. Îl pot compara cu Totti, la Roma. Este un idol pentru Lazio”, a declarat Hristu Chiacu, pentru playsport.ro.

Ștefan Radu a devenit un idol al suporterilor laziali, fiind jucătorul cu cele mai multe prezențe în tricoul echipei la care ajungea în 2007. Nu mai puțin de 412 meciuri a jucat românul pentru Lazio Roma, iar numărul a fost scos în lumină și de ultrașii echipei, care au afișat un banner imens la antrenamentul din weekend: „De 412 ori ai îmbrăcat acest tricou. Înainte, Ștefan, către următoarea bătălie”.

Sursa știre: b1tv.ro

Sursa foto: Facebook-Stefan Radu

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular