Italia – prima echipă calificată în optimile de finală de la EURO 2020

Italia a învins cu 3-0 Elveția, miercuri seară, la Roma și a devenit prima echipă calificată în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal.

Partida disputată pe stadionul „Olimpico” din Roma a fost decisă de golurile reușite de Mario Locatelli (26, 52) și Ciro Immobile (89). Chiellini a înscris în minutul 19, dar reușita nu a fost validată din cauza unui henț. După doar cinci minute, căpitanul Italiei s-a accidentat și a fost schimbat cu Acerbi.

A fost a doua victorie pentru Italia cu 3-0 în grupele de la Euro 2020, după succesul cu Turcia, din primul meci al competiției, disputat, vineri, 11 iunie. Formația antrenată de Roberto Mancini a reuşit să impresioneze din nou în partida cu Elveția şi a ajuns la 29 de meciuri consecutive fără înfrângere.

În ultimele zece partide disputate, Italia a dat 32 de goluri, fără să primească vreunul. Italia nu a primit niciun gol în partidele disputate în 2021 și nu a mai pierdut pe teren propriu din 2016. În ultimul meci al grupei, Italia, deja calificată în „optimi”, va întâlni, duminică, de la ora 19.00, Țara Galilor.

Sursa foto: Facebook-Digi Sport

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular