Maricica Puică a primit Colanul de Aur al Comitetului Olimpic și Sportiv Român

Fosta atletă, Maricica Puică, a primit în cadrul Adunării Generale Ordinare a Comitetului Olimpic și Sportiv Român( COSR), care a avut loc pe terenul de fotbal din incinta Complexului Sportiv „Sydney 2000” din Izvorani, cea mai înaltă distincție oferită de COSR-Colanul de Aur.

Membrii adunării COSR i-au făcut o surpriză marii fostei glorii a sportului românesc, Maricica Puică.

După ce președintele COSR, Mihai Covaliu, i-a oferit Colanul de Aur, sportiva le-a mulțumit tuturor celor prezenți pentru inedita surpriză.

„Vă iubesc pe toți. Sinceră să fiu nu am cuvinte să vorbesc în aceste momente. Pur și simplu îți trece prin fața ochilor toată viața. Și mai ales activitatea sportivă. Au fost câțiva ani buni, 24 de ani, a fost greu, dar a fost frumos și în momentele astea îți aduci aminte de toată viața sportivă. Am văzut jocurile olimpice în fața ochilor, când s-a ridicat tribuna și a  început să cânte imnul. Sincer nu mă așteptam. Nu am știut, am fost o surpriză pentru mine și mă bucur din suflet că suntem apreciați.

Eu sper din tot sufletul ca atletismul românesc să revină la momentele acelea, pentru că noi avem sportivi, oameni talentați și sunt convinsă că dacă se va lucra serios și se va ține lumea cu adevărat de treabă, se vor lua multe medalii” a declarat Maricica Puică.

Sursa știre: mediafax.ro

Sursa foto: Facebook-Maricica Puică

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular