PATRONUL CHOCOLAT-RECLAMAT DE IUBITUL MILIONAR BELGIAN PENTRU FRAUDĂ! VIDEO EXCLUSIV!

Tudor Constantinescu, patronul, „Chocolat”  s-a iubit cu un belgian milionar, pe nume Patrick Hofman, care sustine faptul că s-a cunoscut cu Tudor Constantinescu în propriul său bar-restaurant din Bruxelles, un bar dedicat exclusiv comunității gay. Ceea ce l-a atras pe milionarul belgian la patiserul român, au fost tinerețea și „fundul său frumos”.

Patrick Hofman, iubitul milionar al lui Tudor Constantinescu! Sursa foto: Facebook-Patrick Hofman

„În urmă cu aproximativ 20 de ani l-am cunoscut pe Tudor în propriul meu bar – restaurant din Bruxelles, „Le Comptoir”, care era primul bar-restaurant din Bruxelles dedicat exclusiv comunității gay. Atuurile lui Tudor Constantinescu erau tinerețea sa și fundul său frumos. Aflând că eram patronul și gestionarul acestei afaceri înfloritoare a văzut în mine o oportunitate de a face bani repede. Eu sunt atras de barbații masculini, care ar putea trece drept heterosexuali, dar „heteropasivi” cum îi numim noi, în sânul comunității LGBT. Astfel a început o relație sexuală între noi doi, dar, din punctul său de vedere, cred că fost doar din interes, el dorindu-si un confort financiar imediat. L-am sponsorizat să-și deschidă prima lui afacere în Bruxelles, să vândă mici produse de patiserie în piețele din Bruxelles. Avea visuri mari încă de pe atunci! Ca urmare a decesului mamei sale a plecat să lucreze pe vapoare și nu ne-am mai văzut câțiva ani. Acum vreo 11-12 ani ne-am revăzut la București și mi-am dat seama că fascinația mea pentru Tudor nu se stinsese! Cu farmecele sale m-a vrăjit și pe mine și pe Jean Philippe, soțul meu în acte, cu care am dintotdeauna o relație deschisă (fiecare cu amanții lui) să investim bani în această afacere numită Chocolat. Am investit aproximativ jumătate de milion de euro în crearea și dezvoltarea acestui brand, vânzând două din apartamentele noastre din Bruxelles. Tudor Constantinescu a fost administratorul tuturor firmelor din spatele brandului Chocolat și am convenit de la început cu el să fim asociați în procent de 50% noi și 50% el. Banii l-au schimbat foarte mult pe Tudor.

Îmi amintesc și acum ca avea o Dacie ca vai de ea când am început această afacere și la puțin timp după deschiderea primului Chocolat voia să aibă un Porsche Cayenne, de care i-am făcut rost de la Bruxelles. Voia să fie văzut de oameni ca un adevărat patron, cu prestanță. După 10 ani scandalul DIICOT a izbucnit și ne-am dat seama cât de mult am fost furați de Tudor Constantinescu și ce fel de ilegalități comitea fără știrea noastră. Este un escroc de mare anvergură! De exemplu, în 2010-2011 am investit 350.000 de euro în rebrandingul Chocolat și în același timp Tudor Constantinescu a înregistrat marca Chocolat exclusiv pe numele său pentru comercializarea deserturilor!” , a declarat Patrick Hofman.   

Se pare că toate „eforturile” din anii trecuți dau roade, avand în vedere că Tudor Constantinescu se extinde și se bucură de revenirea sa pe Strada Locotenent Aviator Radu Beller.

Recent, l-am întâlnit pe Tudor Constantinescu la magazinul „Ikea” de unde achiziționa diverse articole pentru casă.

Sursa foto: Facebook-Chocolat

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular