Simona Halep a anunțat despărțirea de antrenorul Darren Cahill

Simona Halep a anunțat despărțirea de antrenorul australian Darren Cahill. Aceasta este cea de-a doua colaborare pe care o încheie fostul lider mondial și celebrul antrenor de tenis. Prima dată, colaborarea s-a încheiat la solicitarea lui Cahill, în 2018, care a vrut să petreacă mai mult timp alături de familie.

„După șase ani de zile în care am lucrat împreună, Darren și cu mine am decis că este momentul să încheiem colaborarea.

 „După o lungă perioadă de gândire şi discuţii, şi mulţi ani cu peste 30 de săptămâni pe drumuri, departe de familie, am decis să iau o pauză de 12 luni de la antrenorat pentru a fi acasă şi a fi alături de copii în etape importante ale vieţii lor, în ultimul an de liceu, pregătire pentru sport şi facultate, care consumă mult timp”, a explicat Cahill, în urmă cu trei ani de zile.

Darren Cahill a fost fără îndoială omul cel mai important din spatele succesului Simonei Halep. Puţini ştiu că australianul a refuzat în 2009 oportunitatea de a-l antrena pe Federer. Australianul a influențat foarte mult modul de gândire al Simonei, care în ultimii ani a demonstrat că este mai puternică din punct de vedere psihic.

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular