Ianis Hagi revine ca titular la Rangers, în meciul de mâine

Ianis Hagi revine sub comanda lui Steven Gerrard – el a fost inclus în lotul lui Rangers pentru meciul de Cupa Ligii Scoției cu Livingston de mâine.

Mijlocașul român a fost depistat pozitiv cu Covid-19 înainte de meciul din preliminariiile Campionatului Mondial cu Macedonia de Nord de la Skopje.

De atunci, el a ratat trei partide pentru Rangers, succesul cu St Johnstone, înfrângerea cu Lyon și egalul de acasă cu Motherwell.

De aceea, fanii de Ibrox Park abia așteaptă să-l vadă din nou pe teren pe Ianis, deoarece echipa pare în pierdere de viteză.

”Ianis a revenit printre noi după carantină, s-a antrenat deja, pare în formă”, a declarat secundul Gary McAllister înaintea partidei.

Rangers își dorește un nou trofeu – un succes ar califica echipa în semifinalele Cupei Ligii Scoției, iar ultimul act este programat în decembrie.

”După startul acestui sezon ar fi trebuit să adunăm mai multe puncte, dar suntem pe primul loc și la un pas de o semifinală de cupă.

Echipele care vin pe Ibrox Park se apără compact în fața careului, e greu să spargi blocada.

De aceea, avem nevoie de jucători ca Ianis cu pase de senzație care să desfacă apărarea adversă”, a mai spus Gary McAllister.

Convocările preliminare pentru partidele cu Germania și Armenia

Ianis Hagi a fost convocat de selecționerul Mirel Rădoi și pe lista preliminară pentru partidele cu Germania și Armenia din octombrie, din preliminariile CM 2022.

Mirel Rădoi a trimis 21 de convocări preliminare pentru stranieri. Pe lista finală de jucători se vor regăsi o parte dintre aceștia, alături de fotbaliști din Liga 1.

Convocările preliminare pentru partidele cu Germania și Armenia din octombrie

Portar: Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 9/0)

Fundași: Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 66/0), Cristi Ganea (Aris Salonic/Grecia, 8/0), Vasile Mogoș (Crotone/Italia, 4/0), Ionuț Nedelcearu (Crotone/Italia, 18/2), Andrei Rațiu (Huesca/Spania, 2/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 8/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 26/1)

Mijlocași: Alexandru Cicâldău (Galatasaray/Turcia, 17/2), Olimpiu Moruțan (Galatasaray/Turcia, 0/0), Ianis Hagi (Rangers/Scoția, 20/1), Dennis Man (Parma/Italia, 12/2), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 3/1), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 33/2), Marius Marin (Pisa/Italia, 2/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 48/6), Alexandru Mitriță (PAOK/Grecia, 14/2), Dragoș Nedelcu (Fortuna Dusseldorf/Germania, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 50/11)

Atacanți: Florin Andone (Cadiz/Spania, 25/2), George Pușcaș (Reading/Anglia, 23/8)

Partide rămase de disputat din Grupa J:

8 octombrie 2021: Germania – ROMÂNIA, Islanda – Armenia, Liechtenstein – Macedonia de Nord (21:45)

11 octombrie 2021: ROMÂNIA – Armenia, Islanda – Liechtenstein, Macedonia de Nord – Germania (21:45)

11 noiembrie 2021: Armenia – Macedonia de Nord (19:00), ROMÂNIA – Islanda, Germania – Liechtenstein (21:45)

14 noiembrie 2021: Liechtenstein – ROMÂNIA, Armenia – Germania, Macedonia de Nord – Islanda (19:00)

Sursa știre: digisport.ro

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular