Cristian Ronaldo a fost victima unei escrocherii timp de trei ani

Cristiano Ronaldo, starul lui Manchester United, a fost victima unei înșelătorii timp de trei ani fără să-și dea seama.

O angajată a unei agenții de turism din Portugalia a profitat că starul lusitan i-a încredințat cardurile de credit pentru a se ocupa de deplasările fotbalistului și ale familiei acestuia. Însă între februarie 2007 și iulie 2010, femeia a rezervat peste 200 de călătorii pe care Cristiano Ronaldo nu le-a făcut niciodată, iar banii au intrat în contul ei.

Astfel, CR7 a fost prejudiciat cu 288.000 de euro, informează RMC Sport, fără ca portughezul să observe dispariția banilor. Se pare că Ronaldo nu a fost singura victimă a agentei de turism. Printre păgubiți s-au numărat cunoscutul impresar Jorge Mendes și fostul internațional lusitan Nani. Aceștia ar fi fost înșelați cu aproximativ 350.000 de euro.

În 2017, angajata agenției de turism a fost condamnată la patru ani și jumătate, dar a acceptat să returneze sumele furate pentru a evita închisoarea.

Pentru Cristiano Ronaldo, jucător al lui Manchester United în acea perioadă, paguba nu a fost foarte mare. De-a lungul carierei, portughezul a câștigat sute de milioane de euro, iar în prezent are un salariu fix anual de 15 milioane de euro, plus alte 8 milioane de euro drept bonusuri de performanță.

Din punct de vedere sportiv, CR7 e o ”bestie”. După reușita în poarta lui West Ham, Cristiano Ronaldo a ajuns la patru goluri marcate în primele trei jocuri pentru Manchester United. CR7 a mai înscris la debutul cu Newcastle, când a reușit “o dublă”, respectiv în eșecul cu Young Boys Berna din grupele Champions League.

Sursa foto: digisport.ro

Sursa foto: Facebook-Cristiano Ronaldo

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular