Care sunt salariile pe care Cicâldău și Moruțan le câștigă la Galatasaray?!

Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan au făcut pasul, în perioada de mercato din vară, de la Universitatea Craiova, respectiv FCSB, la Galatasaray.

Vicecampioana Turciei a furnizat bilanțul cheltuielilor din mercato-ul estival, documente în care au fost specificate și salariile stipulate în contractele fotbaliștilor aduși în vară, care au fost publicate de Fanatik.

S-au aflat salariile câștigate de Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan la Galatasaray

Astfel, Galatasaray a plătit pentru transferul lui Alexandru Cicâldău de la Universitatea Craiova 6.5 milioane de euro. Mijlocașul de 24 de ani are în contractul cu vicecampioana Turciei un salariu de 900.000 de euro.

Olimpiu Moruțan, în schimb, costat-o pe Galatasaray 3.5 milioane de euro, care reprezintă, însă, doar suma inițială a transferului, care poate crește din bonusuri de performanță, atât realizate de club, cât și de jucător.

În ceea ce privește salariul, Olimpiu Moruțan câștigă anual la Galatasaray 630.000 de euro.

Suma de transfer a lui Olimpiu Moruțan a ajuns deja la 4 milioane de euro

Un prim bonus stipulat în contractul încheiat între FCSB și Galatasaray a fost deja atins, cel care prevedea calificarea echipei în grupele Europa League.

Pentru atingerea obiectivului, Gigi Becali și-a mai asigurat 500.000 de euro, astfel că suma de transfer a ajuns deja la 4 milioane de euro.

FCSB va ma încasa 1 milion de euro dacă Galatasaray se va califica în grupele Champions League sau Europa League în sezonul viitor, în timp ce alt bonus din contract va fi primit dacă jucătorul va evalua în 15 partide pe durata celor cinci ani de angajament.

Sursa știre: digisport.ro

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular