Anunțul oficial făcut de FCSB: Constantin Budescu a revenit!

FCSB a anunțat astăzi transferului lui Constantin Budescu. Playmaker-ul a semnat un contract pe un salariu lunar de 20.000 de euro.

FCSB a postat pe Facebook anunțul revenirii lui Budescu la echipa roș-albastră. FCSB continuă prezentările inedite. Dacă la Keșeru a ales o prezentare inspirată din benzile desenate, echipa roș-albastră a ilustrat repatrierea lui Budescu printr-un afiș de film: „Artistul”, regizat de Edi Iordănescu.

Gigi Becali a anunțat că mijlocașul Constantin Budescu este noul jucător al roș-albaștrilor. „Da, a semnat!”, a spus patronul FCSB.

După ce Budescu a ratat o mutare în Qatar, Gigi Becali a intrat pe fir și s-a mișcat repede, ajungând la un acord cu fostul jucător al celor de la Damac.

Becali i-a propus un contract cu un salariu de 20.000 de euro lunar, unul mare față de nivelul obișnuit din campionatul nostru, dar mic în comparație cu veniturile pe care le-a avut Budescu la cluburile pentru care a evoluat în Asia. Deși avea o ofertă mai bună din străinătate, Budescu a preferat să dea curs propunerii primite de la FCSB și să revină la echipa roș-albastră.

Sursele Gazetei Sporturilor informează că între cele două părți există un acord și că mai rămâne doar ca mijlocașul de 32 de ani să semneze contractul, ceea ar urma să se întâmple în cursul zilei de azi.

Budescu a mai jucat la FCSB în sezonul 2017-2018, în care a marcat 9 goluri în 27 de partide.  Atunci, echipa a terminat a doua în clasament, după CFR, dar a avut o campanie europeană foarte bună, a ajuns până în „16″-imile Europa League, unde a oprit-o Lazio, 1-0 la București și 1-5 la Roma. Iordănescu și Mihai Stoica speră să-l convingă pe Budi să se întoarcă acum, într-un moment complicat pentru roș-albaștri.

FCSB e a opta în Liga 1, pe loc de playout, și are lotul subțiat din cauza vânzării unor jucători și a accidentării altora. Budescu ar putea să le mai rezolve problemele și va face un parteneriat spectaculos în atac alături de Keșeru.

600.000 de euro a încasat Budescu pentru cele patru luni pe care le-a petrecut la Damac, formația pentru care a evoluat cel mai recent. A jucat în 12 meciuri pentru saudiți, fără să marcheze vreun gol.

Sursa știre: gsp.ro

Sursa foto: Facebook-Digi Sport

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular