Care este primul 11 pe care Edi Iordănescu și-l dorește pentru FCSB?!

FCSB i-a transferat pe Claudiu Keșeru și pe Valentin Gheorghe, după ce echipa a fost preluată de Edi Iordănescu, dar antrenorul caută în continuare întăriri pentru linia ofensivă.

Plecarea lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray, dar și accidentările lui Florinel Coman și Florin Tănase, l-au lăsat pe Edi Iordănescu descoperit în atac. Tehnicianul își mai dorește doi jucători de profil ofensiv, iar unul dintre ei este Constantin Budescu. Fotbalistul este sub contract cu Damac (Emiratele Arabe Unite) și trebuie să se ajungă rapid la un acord, în condițiile în care azi e ultima zi a ferestrei de MERCATO din România.

De mâine, 7 septembrie 2021, mai pot fi legitimați doar jucători liberi de contract. Dacă afacerea “Budescu” nu se va perfecta azi, ea mai are șanse să se concretizeze doar dacă fotbalistul va reușit să-și rezilieze înțelegerea cu formația din Emirate.

Florinel Coman și Florin Tănase vor absenta 3 luni și, respectiv, câteva săptămâni, iar Edi Iordănescu se gândește să schimbe sistemul din 4-3-3 în 4-2-3-1, dacă Budescu va semna. Cel poreclit “Sărmăluță” ar urma să evolueze în spatele unicului vârf, Keșeru.

Nou-venitul Vali Gheorghe va fi în primă fază rezervă, iar titular ca extremă dreapta va rămâne Cordea, cel care a debutat la echipa națională în victoria cu 2-0 contra celor din Liechtenstein.

Cum arată primul 11 dorit de Edi Iordănescu la FCSB: Vlad – Haruț, Miron, Vinicius, Radunovic – Ov.Popescu, Olaru – Cordea (Vali Gheorghe), Budescu, Oct. Popescu – Keșeru

Următorul meci al celor de la FCSB este derby-ul cu Dinamo, programat duminică, 12 septembrie, de la ora 21:00.

Gigi Becali i-a făcut o ofertă clară lui Budescu, iar jucătorul ar trebui să ofere un răspuns în cursul zilei de astăzi pentru a se şti dacă Edi Iordănescu dă lovitura cu fostul căpitan al Astrei sau trebuie să caute un alt fotbalist.

Becali i-a propus un salariu lunar de 25.000 de euro şi o primă de instalare de 200.000 de euro. Contractul ar fi pe un sezon, cu drept de prelungire pentru încă un an.

În sezonul 2017-2018, Budescu (32 de ani) a disputat 37 de meciuri în tricoul celor de la FCSB şi a marcat de 12 ori. Becali l-a luat cu 750.000 de euro de la Astra şi l-a vândut cu 2,5 milioane de euro la Al Shabab, unde era antrenor Marius Şumudică.

Gruparea din Bucureşti este a doua echipă din cariera fotbalistului, ca număr de partide. Astra e de departe prima, cu 234 de jocuri, 87 de goluri şi 82 de pase decisive.

Sursa foto: Facebook- Gazeta Sporturilor – GSP –

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular