FCSB, CFR Cluj și Univeristatea Craiova sunt cu ochii pe același jucător!

CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova luptă pentru același jucător. Este vorba de fotbalistul român legitimat la Dijon, în liga secundă din Franța, Alexandru Mihai Dobre.

Un mijlocaș de 23 de ani, care poate evolua pe ambele părți ale terenului și care are o tehnică foarte bună în regim de viteză. Mirel Rădoi s-a bazat pe ele la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar fotbalistul nu a avut reușite remarcabile.

Se pare că, totuși, i-a impresionat pe conducătorii celor mai puternice formații din România și poate face subiectul unui transfer important, în acest final de mercato.

Conform GSP, CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova se află într-o luptă de la distanță pentru fotbalistul celor de la Dijon. Echipa a retrogradat în Ligue 2, sezonul trecut, iar clubul este obligat să-și reducă plafonul salarial pentru a se încadra în fair-play-ul financiar.

Astfel, clubul din Hexagon a trebuit să renunțe la mai mulți jucători importanți pentru a nu risca penalități serioase. Alex Dobre a avut mai multe oferte din Olanda, Elveția și Championship – liga secundă din Anglia, însă Dijon a ținut de preț.

Alexandru Dobre a ajuns la Dijon în vara anului 2020, de la Bournemouth, pentru 1 milion de euro. Dijon a încercat să-și recupereze acești bani, însă nu a reușit acest lucru, iar acum riscă să-l piardă gratis.

Clubul nu are probleme financiare, însă plafonul salarial este mult mai mare decât cel impus de Liga Franceză de Fotbal, iar unii dintre jucători vor fi cedați de urgență, sub orice formă. Unul dintre ei ar putea fi chiar Alexandru Dobre.

Fotbalistul român a fost folosit doar 8 minute în acest start de campionat, cu gândul ca va fi vândut, și nu are postul de titular asigurat. Astfel, sunt șanse mari ca Alexandru Dobre să ceară cedarea sa în cel mai scurt timp cu putință. În România, perioada de transferuri se încheie pe data de 6 septembrie.

Alexandru Dobre mai are 3 ani de contract cu Dijon, însă nu ar refuza revenirea în România, chiar și sub formă de împrumut, dacă i s-ar asigura postul de titular. Acesta nu a apucat să joace la seniori în România, evoluând patru ani în Anglia, la Bury, Rochdare, Yeovil, Wigan și Bournemouth.

Sursa știre: prosport.ro

Sursa foto: Facebook- Echipa Națională de Fotbal a României

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular