Dinamo a realizat două transferuri într-o zi – Răzvan Popa, la 16 ani a debutat la FC Inter, echipa de tineret

După ce l-a legitimat pe Constantin Nica, oficialii din Șoseaua Ștefan cel Mare au mai bifat un transfer în aceeași zi.

Dinamo l-a legitimat azi pe Răzvan Popa (24 de ani), fundașul central trecut și pe la FCSB, la juniori, dar mai ales pe la FC Inter. La doar 16 ani a jucat pentru echipa de tineret a italienilor.

Popa, impresariat de agentul FIFA Bogdan Apostu, a semnat pe un sezon, cu drept de opțiune pentru încă unul.

Cine e Răzvan Popa, noul jucător de la Dinamo

Născut pe 4 ianuarie 1997 la Rm. Vâlcea, unde a şi început fotbalul, stoperul a fost format în Capitală, la Sportul Studenţesc şi Steaua Bucureşti, iar apoi a făcut pasul în străinatate.

“Faptul ca la mai puţin de 16 ani a debutat la Internazionale Milano – echipa de tineret – spune multe despre calităţile sale. Are meciuri şi la formaţii din Spania, precum Real Zaragoza, Burgos, şi se încadrează perfect în profilul de jucător căutat de noi, adică tânăr, cu reale perspective, pentru care Poli să reprezinte rampa de lansare spre prima reprezentativă a României.

Din nefericire, nu s-a preocupat îndeajuns de situaţia documentelor sale şi va avea drept de joc abia din iarnă, până atunci urmând a încasa o retribuţie modică. Oricum, ne bazăm pe el pentru partea a doua a campionatului, când vor fi meciuri extrem de dificile”, declara preşedintele Ciprian Paraschiv, atunci când Popa a semnat cu Poli Iași, în octombrie 2020.

Răzvan Popa (23 ani), fost internaţional de tineret, s-a transferat în 2019 la Gaz Metan de la Universitatea Craiova şi a jucat 22 de partide pentru medieşeni în Liga 1 şi una în Cupa României.

Cotat la 150.000 euro de către Transfermarkt.com, Popa era liber de contract din iulie, după ce s-a despărțit de Poli Iași.

Sursa știre: digisport.ro

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular