Cosmin Contra a fost prezentat oficial la Al Ittihad FC, în Arabia Saudită!

Cosmin Contra a bătut palma cu Al Ittihad, ocupanta locului 4 din prima ligă saudită. La câteva zeci de minute de la anunțul oficial, site-ul clubului a devenit imposibil de accesat. Conform presei din Arabia Saudită, fostul selecționer a semnat un contract valabil un singur sezon.

Al Ittihad a dominat fotbalul din Arabia Saudită în primul deceniu al acestui secol. Are în palmares 8 titluri de campioană. A cucerit de două ori și Liga Campionilor Asiei, în 2004 și 2005.

Contra nu este primul român de pe banca lui Al Ittihad. Anghel Iordănescu a deschis calea cu mandatul din sezonul 2005/2006. Victor Pițurcă a avut două mandate, iar Ladislau Boloni a rezistat doar 4 luni, între iulie 2015 și octombrie 2015.

34,78 de milioane de euro este valoarea actuală a lotului lui Al Ittihad

Cosmin Contra nu mai vrea în Liga 1

Mandatul de la Dinamo, în care a fost păcălit de Pablo Cortacero și colaboratorii săi, l-a făcut pe Cosmin Contra să excludă o revenire în Liga 1.

„M-a afectat foarte tare ce s-a întâmplat la Dinamo și cum am căzut în capcana unor infractori. Am crezut orbește în niște oameni care n-ar trebui să existe, care au mințit și au păcălit multe familii. Am suferit enorm.

Au fost 3 luni în care am fost cheaun, mi-am revenit destul de greu. Am avut noroc cu familia, cu copiii, care sunt alături de tine. E exclus să revin în România. Am spus-o când am ieșit pe poartă la Săftica”, spune Cosmin Contra, în urmă cu două săptămâni.

Sursa știre: gsp.ro

Sursa foto: Facebook-ProSport

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular