Cum au sărbătorit jucătorii de la CFR Cluj victoria cu FCSB?!

Fotbaliștii campioanei au sărbătorit victoria cu FCSB, obținută în condiții aparte după ce Marius Șumudică (50 de ani) a fost demis și în care le-au marcat roș-albaștrilor cele mai multe goluri în istoria întâlnirilor directe, asemenea câștigării unui trofeu.

În frunte cu Ciprian Deac, autorul unui gol superb, și cu Maria Camora, viitorii elevi ai lui Dan Petrescu au cântat și au dansat la vestiare.

La scurt timp după, la birourile de la arena ”Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia a ajuns și Bogdan Mara, fost director sportiv la CFR Cluj, care are șanse mari să redevină colaborator al lui Dan Petrescu.

Deși meciul cu FCSB a fost pregătit de Dan Petrescu și al său staff, fapt confirmat lui Ilie Dumitrescu chiar de către tehnician, între antrenor și patronul Ioan Varga nu a fost atins un acord final.

Din informațiile Digi Sport, până la semnarea contractului mai sunt de pus la punct anumite formalități, dar sunt șanse foarte mari ca părțile să ajungă la un acord după discuția decisivă programată luni, iar în aceeași zi să fie organizat și evenimentul de prezentare a noului antrenor principal de la CFR Cluj.

Dan Petrescu a mai antrenat CFR Cluj în două mandate

Dacă va semna contractul, Dan Petrescu va bifa a treia experiență ca antrenor principal la CFR Cluj.

Tehnicianul a mai pregătit echipa campioană între iunie 2017 și februarie 2018 și între martie 2019, când a revenit din China, unde plecase în vara lui 2018, și noiembrie 2020.

Pe banca tehnică a lui CFR Cluj, Dan Petrescu a câștigat trei titluri și a bifat două participări consecutive în grupele Europa League, prima încheiată în șaisprezecimile competiției, unde echipa ardeleană a fost învinsă de Sevilla, grație golului marcat în deplasare, formație care ulterior a și câștigat competiția.

Sursa știre: digisport.ro

Sursa foto: Facebook-Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular