Edi Iordănescu a recunoscut că îi cere sfaturi tatălui său despre jocul FCSB-ului

Edi Iordănescu a recunoscut cu fair-play că vorbește cu tatăl său despre jocul FCSB-ului, dar fără a intra în considerații tehnico-tactice profunde.

Actualul tehnician al roș-albaștrilor a subliniat că discuțiile din familie, legate de FCSB, sunt doar generale.

Edi Iordănescu a recunoscut că vorbește cu Anghel Iordănescu despre jocul FCSB-ului. ”E foarte greu să faci recomandări când nu ești implicat!”

„Discuțiile cu el sunt permanente, uneori mai lungi, alteori mai scurte, dar mereu doar despre fotbal. Despre tot ce înseamnă fotbal mondial, nu doar despre locul la care antrenez.

Cu siguranță că vorbim și despre ce vede el la jocul echipelor pe care le-am condus sau le conduc, dar sunt doar chestiuni generale. Este foarte greu când nu ești implicat în activitatea zilnică a echipei să faci recomandări tehnico-tactice profunde, cine ar merită să joace și cine nu.

Nu avem acest tip de discuții”, a spus Iordănescu jr.

Iordănescu jr, care a spus că va decide și la nivelul transferurilor, are ambiții mari legate de activitatea sa profesională.

„Este o provocare imensă să reușesc să mă apropii de performanțele lui, care sunt de necontestat. Sunt mândru de el și muncesc în fiecare zi că să fiu mai bun și să mă dezvolt profesional. Dacă voi reuși să îi egalez performanțele rămâne doar timpul să ne răspundă.

Dar, personal, nu sunt într-o concurență cu ceea ce a făcut, pentru că nu sunt în concurență cu niciun antrenor, decât cu mine”, a mai spus Edi Iordănescu, înaintea partidei dintre FCSB și Sepsi, care se va juca diseară, de la 21:30.

Sursa știre: digisport.ro

Sursa foto: Facebook-

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular