Ianis Hagi este considerat cel mai bun jucător al lui Rangers cu Alashkert, în opinia presei scoțiene

Ianis Hagi a fost titular în meciul lui Rangers din cadrul playoff-ului Europa League, jucat pe teren propriu contra celor de la Alashkert, 1-0.

Deși românul nu a reușit să fie decisiv, acesta s-a numărat printre cei mai buni oameni ai scoțienilor, fiind înlocuit în minutul 90+5, pentru a mai câștiga echipei sale câteva momente de respiro.

Ianis Hagi a primit cea mai mare notă din partea presei scoțiene

Evoluțiile tuturor jucătorilor lui Steven Gerrard au fost notate de la 1 la 10 de către publicația scoțiană Glasgow Times, iar Ianis a obținut cel mai mare punctaj, 8, la egalitate cu colegul său, Calvin Bassey.

„A reușit să arate o latură diferită a jocului său. Și-a folosit fizicul și a alergat non-stop după ce Rangers a rămas în 10 oameni. Și-a folosit în mod eficient agresivitatea în cursele ce au plecat de la mijlocul terenului”, au scris scoțienii.

Pentru mijlocașul român urmează meciul de duminică din campionat contra celor de la Ross County, pentru ca joia viitoare să dispute calificarea în Europa League, pe terenul lui Alashkert.

Ce spune Ianis Hagi după Rangers – Alashkert 1-0

Ianis Hagi a fost titular la formația pregătită de Steven Gerrard și a fost înlocuit în prelungirile partidei.

„Trebuie să acceptăm că nu a fost cel mai bun joc al nostru. Ne aşteaptă un meci greu în deplasare. Acum trebuie să ne concentrăm pe refacere şi pentru duminică, ne aşteaptă un meci dificil. În repriza a doua am intrat cu mentalitatea de a câştiga. Suntem bucuroşi că am câştigat, dar mai avem mult de lucru pentru a încerca să ajungem la cel mai bun nivel la care ştiu că putem juca”, a spus Hagi.

Rangers a jucat în inferioritate numerică din minutul 43, când a fost eliminat Lundstram. Unicul gol al partidei a fost marcat de Morelos, în minutul 67.

Sursa știre: digisport.ro

Sursa foto: Facebook-DigiSport

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular