Gigi Becali: „Edi Iordănescu a semnat” – Finanțatorul susține că tehnicianul va avea puteri depline la echipă!

Edi Iordănescu este noul antrenor al celor de la FCSB. Anunțul a fost făcut de Gigi Becali, care a dezvăluit că tehnicianul va avea puteri depline la echipă.

Gigi Becali a confirmat, pentru Digi Sport, că Edi Iordănescu ar fi semnat deja contractul cu FCSB. În plus, finanțatorul a mai precizat că mâine, miercuri, 18 august 2021, Iordănescu jr va fi prezentat în fața jucătorilor la baza din Berceni.

„Da, tată, Edi a semnat! Este noul antrenor de la FCSB. Miercuri, la 10:00, îl voi prezenta jucătorilor”, a spus Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Gigi Becali anunță că Edi Iordănescu e noul antrenor al FCSB-ului

Conform patronului roș-albaștrilor, Iordănescu jr. va conduce antrenamentul de mâine (n.r. miercuri, 18 august).

„Mâine o să fie la antrenament. Nu mai vreau să mă mai bag deloc și am zis băi, Edi, știu ce îți dorești, deci nu mă mai întreba, că nu mă mai interesează pe mine. Tu faci totul! Și echipa, și schimbări și toate, numai tu toate, nu mă mai bag, nu mă mai interesează”, a declarat finanțatorul celor de la FCSB pentru ProTV.

„Doar o să mă duc mâine cu el să-l prezint și atât. În rest, la revedere! Doar atât, o să mă duc să le spun: `Băi, începe o nouă eră, începe era dictaturii militare!`. Până acum la FCSB a fost democrație și acum e dictatură militară. Dictatura militară este Edi, care de acum: el comandă, el face, el taie, el spânzură, el va da afară de la antrenament”, a adăugat Becali.

Cine este Edi Iordănescu

În vârstă de 43 de ani, Edi Iordănescu și-a început cariera de antrenor în 2010, când a fost interimar și, mai apoi, antrenor secund la Steaua.

Ulterior, le-a pregătit pe ASA Tg. Mureș, Pandurii, CSKA Sofia, Astra Giurgiu, CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș.

La gruparea din Gruia a avut două mandate (2018 și 2020/2021), reușind să câștige o Supercupă a României (2018) și un titlu de campion (2021).

Sursa știre: digisport.ro

Sursa foto: Facebook-ProSport

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular