Rangers a stabilit prețul pentru transferul lui Ianis Hagi! Cu ce echipă au avut loc ultimele negocieri?!

Ianis Hagi a avut un debut de sezon excelent, cu două goluri marcate și pasă de gol în două partide jucate pentru Rangers. Forma foarte bună a mijlocașului ofensiv a atras atenția unor cluburi importante din Europa, care au și trimis oferte pentru jucătorul român. Rangers este în negocieri și i-a stabilit deja prețul lui Ianis.

Rangers, ultimele negocieri pentru Ianis Hagi. Care este prețul stabilit de scoțieni

După un sezon bun făcut de Ianis Hagi în tricoul celor de la Rangers, în urma căruia a fost ales cel mai bun tânăr jucător al formației de pe Ibrox Park, echipe precum Lazio și Sevilla și-au manifestat interesul pentru mijlocașul ofensiv român. Șapte milioane de euro au oferit fiecare dintre cele două formații în schimbul jucătorului, însă niciuna dintre oferte nu a fost acceptată de clubul scoțian.

Ulterior, o altă echipă de tradiție din Europa s-a interesată de serviciile jucătorului român. Este vorba de Galatasaray, clubul unde tatăl său, Gică Hagi, a scris istorie la sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000, câștigând, printre altele, Cupa UEFA și Supercupa Europei.

Turcii sunt hotărâți să îl aducă pe fiul ”Regelui” la echipa ”Cim Bom” și pentru a continua tradiția numelui Hagi. Cel care insistă pentru Ianis este chiar antrenorul ”leilor”, Fatih Terim, cel alături de care tatăl său cucerea Cupa UEFA în anul 2000.

Galatasaray a făcut deja o ofertă în valoare de 4 milioane de euro pentru mijlocașul român, cu 500.000 de euro mai mult decât i-a plătit campioana Scoției lui Genk. Totuși, oferta este cu 3 milioane de euro mai mică decât cele primite de la Sevilla și Lazio. Așadar, clubul Galatasaray a fost a fost refuzat de scoțieni.

Oficialii de pe Ibrox Pak le-au transmis turcilor că sunt dispuși să îl cedeze pe Ianis Hagi pentru suma de 11 milioane de euro. Este un preț asemănător cu cel cerut acum ceva timp de Gigi Becali turcilor, în schimbul lui Moruțan.

Ianis, pregătit de mutarea la Galatasaray

Internaționalul român și-a maifestat de câteva ori dorința de a juca în tricoul galben-roșu, mai ales că are o legătură sentimentală cu clubul Galatasaray, el fiind și născut în orașul de pe malul Bosforului.

Îmi doresc, într-adevăr (n.r.- să joace la Galatasaray). E un club pe care îl iubesc. Am crescut cu el, acolo m-am născut. Nu știu ce-mi rezervă viitorul, dar sunt atașat de acest club.

Din păcate, nu (n.r.- nu a învățat limba turcă). Aveam trei ani când am plecat de acolo, apoi am mai fost un an când a fost tata antrenor, dar nu am prins prea multe cuvinte”, a declarat Ianis Hagi, la Digi Sport Special.

Jucătorul român este cotat de Transfermarkt.com la 6,5 milioane de euro.

Revenit după accidentarea suferită în primul meci din campionat cu Livingstone, partidă în care reușise să și înscrie, Ianis Hagi a marcat un gol și a oferit o pasă de gol, în jocul din Cupa Scoției contra celor de la Dunfermline, terminat 5-0.

Pentru Rangers urmează “dubla” cu Alashkert din playoff-ul Europa League, după ce campioana Scoției a fost eliminată de Malmo FF în turul 3 preliminar din Champions League. Ianis Hagi a lipsit în ambele partide cu echipa suedeză.

Sursa știre: impact.ro

Sursa foto: Facebook-Eurosport

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular