Gigi Becali, amenință din nou că se retrage din fotbal: „O termin cu fotbalul, dar cine să cumpere echipa asta?”

Gigi Becali, patronul FCSB, amenință că se retrage din fotbal, așa cum a făcut-o în nenumărate rânduri în ultimii ani.

Latifundiarul din Pipera a vorbit despre situația de la FCSB și spune că nu acceptă încă un sezon fără titlul de campioană. Omul de afaceri spune că nu are cine să cumpere clubul roș-albastru, dar este gata să renunțe la jucători.

Gigi Becali amenință: „Dacă FCSB nu ia campionatul, o termin cu fotbalul”

„Dacă nu iau campionatul, o termin cu fotbalul! Nu mai e pasiune. A fost. Acum nu mai e. E o afacere pe care nu vreau s-o mai țin dacă nu e afacere. Dacă nu iau campionatul, la revedere. Ce mare lucru?

Cine să cumpere echipa? Nu are cine! Voi vinde jucătorii și voi lua bani! Nu are cine să cumpere echipa! La ce am eu acum, trebuie să dea vreo 40-50 de milioane de euro. Cine s-o cumpere? Și după trebuie să bage bani”, a spus Becali la Pro X.

Campioană ultima dată în sezonul 2014-2015, FCSB are un start slab de sezon. A fost eliminată în turul II din preliminariile Conference League, iar în Liga 1 este la 7 puncte de liderul CFR Cluj, după 5 etape.

Anghel Iordănescu: „Gigi Becali trebuie să de-a milităria jos din pod!”

„O surpriză la care personal nu mă aşteptam. Rapid a jucat cu suflet, a avut în spate o galerie fantastică. Trei puncte importante şi meritate. Derby-ul a lăsat de dorit. A fost doar ca titulatură şi ca atmosfera din tribună.

Cred că Rapidul a făcut o primă repriză bună, iar repriza a doua a cedat, FCSB a dominat, dar și-a creat prea puţine situaţii de poartă. Cred că Gigi Becali trebuie să dea milităria jos din pod. Au jucători talentaţi, dar numai cu talent nu poţi să câştigi. Trebuie şi muncă şi mai trebuie şi altceva”, a declarat Anghel Iordănescu, potrivit Digi Sport.

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular