Scandal între Stelian Ion și UDMR pe tema desființării SIIJ: „Ar trebui să iasă de la guvernare, votau cot la cot cu PSD”

Scandal pe tema desființării SIIJ între Stelian Ion și UDMR: Ar trebui să iasă de la guvernare. Ministrul Justiției acuză UDMR că blochează lucrurile: „Nu e de mirare, dacă ne gândim că votau cot la cot toate nenorocirile alături de PSD”, a mai adăugat acesta.

„În Parlament, se blochează lucrurile şi UDMR este actorul principal care face acest lucru negativ. Nu e de mirare, într-un fel, dacă ne gândim că în anii trecuţi votau cot la cot toate nenorocirile pe Justiţie alături de PSD”, a afirmat, miercuri seară, la B1 TV, Stelian Ion, referindu-se la desfinţarea secţiei speciale.

Ministrul Justiţiei a afirmat că spera ca, odată intraţi în coaliţiade guvernare, cei de la UDMR ”să facă un compromis, să renunţe la acele idei pe Justiţie foarte nocive şi să schimbe optica”.

„Am căutat programul electoral al UDMR (…) nu aveau chestiunile acestea scrise pe Justiţie. Ei aparent nu aveau ceva foarte clar conturat. Deodată devin foarte jucători aşa pe Justiţie şi fac legea pe Justiţie… E cum să spun.. Trebuie să facă un compromis, un pas în spate cum cu toţii într-o coaliţie facem. Ei vor să câştige pe toate planurile şi se pare că le iese de foarte mult, dar eu sper să nu le mai iasă mult timp de acum încolo pe justiţie”, a mai afirmat ministrul.

Stelian Ion sugerează că formațiunea care trebuie să iasă de la guvernare este UDMR, nicidecum USR-PLUS. De ce, pentru că UDMR este „actorul principal” care nu respectă regulile și care nu-și dorește reforma în Justiție.

Ni se tot spune „domn’le, dar mai rămâneți în această Coaliție, în aceste condiții?”. Dar de ce să nu plece cei care nu respectă regulile?, a comentat Stelian Ion, cu referire la UDMR.

Sursa știre: 60m.ro

Sursa foto: Facebook-Stelian Ion

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular