Iuliu Mureșan a găsit calea prin care Dinamo se va răzbuna pe spanioli legal: „Se va ajunge la procese, au terminat clubul”

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, anunță că formația din „Ștefan cel Mare” face eforturi pentru a-i trage la răspundere legal pe investitorii spanioli care au ruinat financiar clubul.

Oficialul „câinilor” spune că în termen de 15 zile firma care gestionează insolvența va întocmi un raport care să arate cauzele care au adus-o pe Dinamo în această situație.

Mureșan susține că Pablo Cortacero ar putea fi trimis în judecată pentru deciziile luate în cadrul clubului, dacă vor exista semne că a acționat împotriva bunului mers.

Fostul conducător de la CFR Cluj mizează pe dorința jucătorilor, cea care a răsturnat pronosticurile în meciul cu FC Voluntari, încheiat cu victoria dinamoviștilor, 3-2. Acesta crede în continuare în dialog sincer cu jucătorii și susține că i-a calmat după ultimele discuții aprinse.

„Jucătorii nu pot să rezilieze și nu pot face asta pentru că ar însemna să intru eu să joc fotbal și n-am jucat. N-au fost mințiți jucătorii, e greu și ca DDB-ul să țină pasul, e foarte greu să aduni atâția bani, vin foarte multe datorii din urmă.

Eu când am venit la echipă, din prima zi le-am zis care e realitatea. Le-am explicat că nu am voie, nu avem cum legal să le dăm bani din urmă. Eu cred că am reușit să-I calmez, jucătorii au dreptate…

Erau contracte de zeci de mii de euro pe lună. Până și acel portar avea un contract enorm. Se adresează la FIFA și așa e mereu, jucătorii au mereu dreptate.

Se va ajunge la procese, judecătorul sindic va decide. În 15 zile vom avea un raport. Dacă se va dovedi prin acel material care se va face de către firma de insolvență se va putea ajunge să fie urmăriți cei care au greșit și au terminat clubul și la propriu și figurat”, a declarat Iuliu Mureșan la Digisport.

Oficialul lui Dinamo a taxat-o pe FC Voluntari, după victoria de luni seară. Mureșan și-a amintit de declarația războinică dată de Robert Ion, mijlocașul ilfovenilor care a declarat, înainte de meci, că vrea să marcheze 9 goluri în poarta dinamovistă.

„Voluntari a declarat că ne dă nouă, au vrut să spună nouă victorie pentru Dinamo. Avem 15 tineri, un antrenor strain care și-a făcut treaba de la început, dar chiar dacă suntem în urmă cu pregătirea, faptul că nu jucătorii nu au vrut să joace amicalele nu s-au văzut.

Fanii spectaculoși, DDB-ul care ne ajută mereu, important e că am câștigat jocul, chiar dacă unii ne-au cântat deja prohodul. E foarte greu cu FC U Craiova, e un vacarm acolo, o să fie mulți spectatori”, a mai spus Mureșan.

Sursa foto: Facebook-ProSport

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular