Fiica Antoniei, Maya, a primit prima comuniune la catolici

Antonia se poate numi o mamă norocoasă. Solista are trei copii frumoși de pică, cu care nu contenește să se mândrească pe rețelele de socializare. Fiica ei, frumoasa Maya, a împlinit 10 ani și, conform tradiției, a primit și prima ei comuniune, ea fiind de religie catolică, precum tătăl ei, italianul Vincenzo Castellano.

Cântăreața a postat mai multe fotografii pe contul de Instagram, de la ceremonia religioasă a Mayei, care a avut loc într-o biserică de rit catolic. La ceremonie au fost prezenți Antonia, dar și cei doi frați ai Mayei, Akim și Dominic, băieții cântăreței și ai lui Alex Velea. Maya a fost îmbrăcată adecvat la comuniune, într-o rochiță lungă albă, iar frații ei au purtat tot ținute albe. Antonia a reușit de abia anul trecut să divorțeze de fostul soț, Vincenzo Castellano, italianul fiind tatăl Mayei. Acesta a obținut custodia fetiței, iar ani de zile Antonia nu a putut să-și vadă fiica decât în vacanțe. Antonia şi Vincenzo Castellano s-au căsătorit în anul 2011 și au divorțat cu acte în 2020. Solista s-a cuplat cu Alex Velea la sfârșitul anului 2012. Cei doi au împreună doi băieţi, Dominic (6 ani) şi Akim (4 ani).

Ce este prima comuniune la catolici?

Prima comuniune, un sacrament în Biserica Catolică, este cunoscută și sub numele de comuniunea sfântă sau primirea Sfintei Euharistii. Aceasta este una dintre practicile centrale ale bisericii catolice. Familiile catolice desfășoară frecvent acest eveniment cu o mare importanță, deoarece este un sacrament al inițierii copiilor. Catolicii fac prima comuniune între 7 și 10 ani, după ce copiii au urmat cursuri de catehism. Ceremonia are loc la biserică, după slujba duminicală. Copiii sunt îmbrăcați cu rochii albe și simple. La acestă ceremonie participă de obicei nașii împreună cu familia. Copiii primesc în dar obiecte cu caracter religios.

Sursa știre: click.ro

Sursa foto: Instagram-Antonia

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular