Dinamo București l-a transferat pe unul dintre fiii președintelui Federației Române de Handbal, Călin Dedu

Dinamo București l-a transferat pe Călin Dedu, unul dintre băieții președintelui Federației Române de Handbal. Pivotul în vârstă de 18 ani este unul dintre cei mai promițători jucători pe acest post.

Handbalistul are 2,07 metri înălțime și va juca la Dinamo în următorii trei ani.

Luni este programată reunirea lotului sub comanda lui Xavier Pascual. Vor lipsi însă egiptenii Khairy și Mamdouh, care vor evolua la Jocurile Olimpice.

Dinamo București l-a transferat pe Călin Dedu, unul dintre băieții președintelui Federației Române de Handbal.

Dinamo se reunește luni sub comanda antrenorului Xavier Pascual, care a programat încă din prima zi două antrenamente: unul de dimineață – pe stadion, al doilea după amiază – în sală.

Până la reunire, CS Dinamo a anunțat un nou transfer. Cel al internaționalului român Călin Dedu (18 ani), care a semnat un contract pe trei ani cu Dinamo.

Călin Dedu evoluează pe postul de pivot și a jucat sezonul trecut la Politehnica Timișoara. La 2,07 metri înălțime, el este în acest moment cel mai înalt jucător din lotul echipei de handbal Dinamo.

Daniel Georgescu, coordonatorul echipei, a declarat pentru pagina oficială de Facebook a clubului: „Este un transfer de viitor. Sunt convins că sub îndrumarea lui Xavi Pascual, cu spiritul dinamovist pe care cu siguranță îl va asimila rapid, cu ajutorul fanilor care îl vor încuraja și îl vor învăța să devină un adevărat câine, prin calitățile pe care le are, Călin va deveni un jucător de bază atât la Dinamo, cât și la echipa națională.

„Obiectivul nostru este să aducem la Dinamo cei mai valoroși jucători români. Iar Călin este un handbalist de mare viitor”

Sunt cunoscute disputele mele cu Alexandru Dedu, însă noi nu facem compromisuri și nici favoruri. Cum i-am declarat-o și lui, toate disputele avute nu au făcut altceva decât să ne facă mai puternici, să ne motiveze mai mult pentru a performa atât de sus. Obiectivul nostru este să aducem la Dinamo cei mai valoroși jucători români. Iar Călin este un handbalist de mare viitor.

Îi urez lui Călin un călduros «bine ai venit în haită!» și îi rog pe fani să-l susțină și să-l ajute să se integreze”.

Sursa știre: prosport.ro

Sursa foto: Facebook-Radio Timișoara

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular