Anca Serea a anunțat pe Instagram că este pregătită sa devină mamă pentru a șaptea oară!

Anca Serea este pregătită să devină mamă pentru a 7-a oară. Prezentatoarea TV a făcut anunțul pe contul ei de Instagram.

Prezentatoarea TV și Adi Sînă sunt împreună de zece ani și se iubesc necondiționat. Anca Serea are 6 copii și a declarat în repetate rânduri că își dorește încă unul, pentru a fi „Albă ca Zăpada”, cu cei 7 pitici. Prezentatoarea TV s-a relaxat, recent, împreună cu soțul și patru dintre copiii ei, pe litoralul românesc.

Iar la un moment dat, Anca Serea a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul ei de Instagram. Unul dintre fani a întrebat-o dacă își mai dorește copii, iar vedeta a dezvăluit că este pregătită să devină din nou mămică. Așa că cine știe… poate în viitorul apropiat, visul Ancăi Serea se va îndeplini.

Invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, artistul a vorbit despre proiecte, familie, dar și posibilitatea de a deveni din nou tată

Adi Sînă și Anca Serea par să aibă în plan să-și mărească din nou familia, însă artistul a mărturisit că el însuși va da marea veste atunci când va fi cazul.

„Deocamdată sunt șase. Ar fi complicat dintr-un singur punct de vedere, că ar trebui să schimbăm numele site-ului nostru, dar am putea rezolva și treaba asta. E complicat cu numele, e greu să le schimbi după aia”, a spus Adi Sînă.

Sursa știre: cancan.ro

Sursa foto: cancan/ Facebook-Anca Sina Serea

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular