Sergio Ramos a semnat pe doi ani cu PSG

Sergio Ramos a semnat un contract pe doi ani cu PSG, fiind al treilea transfer perfectat de vicecampioana Franței, după Wijnaldum și Hakimi.

„PSG este fericită să anunțe sosirea la echipă a lui Sergio Ramos. Fundașul central spaniol a semnat un contract pe doi ani și va rămâne la club până la 30 iunie 2023”, au anunțat oficialii parizieni pe conturile oficiale de social media.

Sergio Ramos nu a stat prea mult pe gânduri după ce a rămas liber de contract. Fostul căpitan al lui Real Madrid urmează să semneze cu PSG, pentru un contract pe doi ani.

Sergio Ramos a refuzat două oferte bune din Premier League pentru a ajunge la PSG, unde speră că va câștiga toate trofeele puse în joc în următorul sezon.

Deșii fanii „galacticilor” sperau ca idolul lor să-și pună semnătura pe un nou contract, inevitabilul s-a produs și fundașul pleacă de pe Santiago Bernabeu.

Despărțirea lui Ramos de Real Madrid s-a produs printr-un eveniment organizat de club și la care jucătorul și-a luat la revedere cu lacrimi în ochi.

Hotărârea lui Sergio Ramos este să meargă la PSG

La o săptămână după oficializarea despărțirii de Real Madrid, se pare că Sergio Ramos s-a hotărât să accepte oferta celor de la Paris Saint-Germain, atras de proiectul francezilor și de faptul că principalul vis al acestora este câștigarea Champions League.

Sursa știre: fanatik.ro

Sursa foto: Facebook-Franciccio Franciccio

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular