Roger Federer a recunoscut că aceasta ar putea fi ultima participare a sa la Wimbledon după ce a fost eliminat în 3 seturi

Roger Federer s-a declarat „foarte încântat” că a reuşit să ajungă atât de departe în turneul de la Wimbledon, în ciuda eliminării din sferturile de finală, şi a admis că aceasta poate fi ultima sa participare pe iarba de la All England Club.

Ce spune Roger Federer după eliminarea de la Wimbledon

„Aş vrea să joc din nou aici, dar la vârsta mea nu ştii niciodată ce se poate întâmpla”, a declarat campionul elveţian.

„Este greu. La ultimele game-uri simţeam că nu mai pot reveni. Dar susţinerea a fost extraordinară. Ador asta. De aceea joc şi joc în continuare. Este bine că am avut un teren la sută la sută. Din păcate, ei m-au văzut pierzând în trei seturi”, a spus Federer.

„Nu ştiu ce voi face în continuare. Obiectivul meu a fost să joc la Wimbledon. Am reuşit anul acesta şi sunt bucuros. Pentru tot ce va urma, o să vorbesc cu echipa mea. Trebuie să mă odihnesc câteva zile, iar apoi vom vedea. Dar sunt foarte bucuros că am ajuns până aici”, a adăugat Roger Federer.

Roger Federer, care făcuse din Wimbledon principalul său obiectiv din acest sezon, după o absenţă de peste un an din circuit şi o dublă operaţie la genunchi, a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam din capitala britanică, fiind învins în trei seturi, 6-3, 7-6 (4), 6-0, de polonezul Hubert Hurkacz, miercuri, la capătul unui joc care a durat o oră şi 49 de minute.

Federer, care va împlini 40 de ani luna viitoare visa să cucerească al nouălea său trofeu pe iarba londoneză, pentru a mări la 21 recordul său de titluri de Grand Slam. Fostul număr unu mondial, aflat astăzi pe poziţia a opta în clasamentul ATP, a comis însă prea multe greşeli în faţa lui Hurkacz (31 faţă de 12 ale adversarului său), permiţându-i astfel polonezului să avanseze în semifinale.

Sursa știre: digisport.ro

Sursa foto: Facebook-Roger Federer

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular