Cătălin Drulă anunță angajări la spitalele Cailor Ferate din subordinea sa!

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat că în perioada următoare vor avea loc angajări la spitalele CF din subordinea ministerului pe care-l conduce.

„Spitalele din rețeaua Transporturilor caută profesioniști. Așa cum am atras până acum profesioniști la conducerea companiilor din subordinea ministerului (și continuăm, nu ne-am oprit), acum vine rândul spitalelor CF. Mă bucur să anunț că patru spitale CF organizează în perioada următoare concursuri pentru funcții de manager și fac apel la toți profesioniștii din sănătate, care doresc să se implice alături de echipa noastră, să se înscrie cu încredere. Din partea mea pot promite un concurs pe bune și sprijin din partea ministerului în derularea de proiecte de investiții și modernizare. Și nu luați promisiunea drept vorbe goale. Anul acesta, un total de cinci spitale CF au accesat cu sprijinul MTI finanțare europeană nerambursabilă în valoare de peste 90 de milioane de lei”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Concursurile  se vor desfășura după cum urmează:

Spitalul Clinic CF Timișoara: 18.07.2021-31.07.2021

Spitalul General CF Drobeta-Turnu Severin: 20.07.2021-06.08.2021

Spitalul General CF Sibiu: 04.08.2021-21.08.2021

Spitalul Clinic CF Craiova: 23.08.2021-06.09.2021.

Spitalele din subordinea Ministerului Transporturilor sunt spitalele de căi ferate, 15 la număr: două în București (Spitalul Clinic nr. 1 CF Witting și Spitalul Clinic nr. 2 CF) și 13 în alte orașe – Iași, Cluj Napoca, Timișoara, Ploieşti, Galaţi, Constanţa, Braşov, Paşcani, Simeria, Oradea, Craiova, Sibiu și Drobeta Turnu Severin. (A.B.)

Sursa știre: clubferoviar.ro

Sursa foto: Facebook-

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular