Gică Hagi a reușit să fuzioneze cu Farul Constanța!

Gică Hagi a dat marea lovitură în această vară. A reuşit să fuzioneze cu Farul Constanţa, echipa fanion a judeţului, dar nu se opreşte aici. Fostul său coleg de naţională, Ilie Dumitrescu, spune că noua echipă va deveni o forţă pentru Liga I.

Gică Hagi a dat marea lovitură în această vară. Viitorul a fuzionat cu Farul Constanţa, iar Regele a revenit pe banca tehnică a noii echipe. Nu se opreşte însă aici. Speră ca noua echipă să devină o forţă în România. Planul secret al lui Hagi a fost devoalat în direct de către Ilie Dumitrescu, fostul să coleg de naţională.

Noul proiect al lui Gică Hagi, Farul Constanţa, va deveni o forţă. O spune chiar Ilie Dumitrescu. „Va fi o echipă puternică, e un proiect serios, sunt convins că vor veni și parteneri lângă acest business. Ăsta e următorul nivel la care tinde clubul. Hagi vrea să facă performanță la Farul, e clar.

Echipa va avea toate condițiile, infrastructură, se va antrena în baza de la Ovidiu, va juca pe noul stadion care se va construi în Constanța. Sunt premise bune”, a declarat Dumitrescu, conform Digi Sport.

Este mutarea momentului în România. Farul Constanța, brandul reapărut pe prima scenă în urma fuziunii dintre Farul din B și Viitorul Constanța, are ambiții mari pentru noul sezon. Președintele Gică Popescu a anunțat care e obiectivul echipei antrenate de Gică Hagi.

Farul și-a propus să atace play-off-ul Ligii 1 încă din primul an. În precedentele două sezoane, Viitorul nu a mai atins acest obiectiv, echipa jucând în ambele rânduri în play-out. „Mereu am mizat pe asta, pe întoarcerea echipelor de tradiţie. E important pentru oameni. Avem aşteptări mari de la acest campionat, dorim să intrăm în play-off.

În ultimii doi ani nu am făcut-o, am ratat acest obiectiv. Gică doreşte revenirea în primele şase echipe din campionatul nostru. Calitate avem şi pe bancă, şi pe teren. Sper să nu mai avem evenimente neplăcute ca în celelalte sezoane”, a declarat Gică Popescu, conform Telekom Sport.

Fuziunea dintre Farul și Viitorul a eliberat un loc pentru ediția următoare de Liga 2. Acesta va fi ocupat de Fotbal Club Marina Mangalia, după cum a dezvăluit recent Ciprian Marica.

Sursa foto: Facebook-Gheorghe Hagi

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular