Emma Răducanu a abandonat la Wimbledon!

Emma Răducanu, noua senzație a tenisului mondial, care a trecut în turul 3 de la Wimbledon de Sorana Cîrstea, a abandonat în meciul cu Ajla Tomljanovic, în optimile competiției.

Sportiva din Marea Britanie, cu tată român și mamă chinezoaică, s-a retras în setul secund, la scorul de 6-4, 3-0 în favoarea jucătoarei din Croația. Răducanu a acuzat o stare de rău, iar după un time-out medical a luat decizia de a se retrage.

Emma a părut să acuze dureri în zona stomacului și dificultăți de respirație. Staff-ul medical a scos-o din arenă, iar după câteva minute de pauză a fost anunțat sfârșitul partidei. Specialiștii din tenis cred că programul încărcat al tinerei jucătoare și presiunea la care a fost supusă în ultima săptămână ar fi determinat abandonul.

„Sunt șocată. E un sentiment destul de amar. Emma are probleme dacă a luat o astfel de decizie. Îmi pare rău pentru ea, mi-ar fi plăcut să pot să închid meciul. Îi urez tot binele”, a declarat Tomljanovic, la finalul meciului.

Emma Răducanu a primit wild card pentru turneul de la Wimbledon, primul Grand Slam din carieră. Locul 338 WTA a eliminat în primele etape ale competiției pe Vitalia Diatchenko (150 WTA), Marketa Vondrousova (42 WTA) și Sorana Cîrstea (45 WTA), fără a pierde vreun set.

De partea cealaltă, Ajla Tomljanovic se va duela în sferturi cu liderul mondial, Ashleigh Barty.

Sursa foto: Facebook-Emma Raducanu Fans

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular