Surpriza produsă de Irina Begu la Wimbledon! Ce adversară va avea în turul 3?!

Irina Begu (30 de ani, 79 WTA) a dat calculele pariorilor peste cap, la Wimbledon. Românca a scos-o din joc pe Petra Martic (30 de ani, 30 WTA), în turul al doilea. Reprezentanta României va juca în următoarea etapă a competiției împotriva fenomenului Iga Swiatek (20 de ani, 7 WTA).

Pe Martic, Begu a eliminat-o cu 7-5, 6-7(7), 6-3.  A fost un meci dramatic, pe care românca l-ar fi putut încheia în două seturi. În setul al doilea a condus cu 5-3, dar adversara Irinei a revenit în forță și a continuat să spere la un succes, după tie-break-ul câștigat. În tot meciul Begu a avut doar 6 erori neforțate, iar Martic, 17.

În urma victoriei în fața lui Martic, Irina Begu urcă pe 73 WTA. De asemenea, ea și-a egalat cea mai bună performanță la Wimbledon. În 2015 a mai ajuns în turul 3.

CTP a remarcat evoluția excelentă a Irinei Begu. Gazetarul, care este cu ochii pe Wimbledon, a comentat pe pagina sa de Facebook.

„Irina, pe iarbă ca pe zgură în vremurile bune! Să ai set și 2 mingi de meci în tie-break-ul setului 2, și adversara să ți le respingă cu execuții excepționale, e o groapă psihică din care îți trebuie tărie multă ca să ieși. Irina Begu a dovedit-o!

Cu un joc compact, bazat pe lovituri stânga-dreapta adânci și aspre, arătând o rezistență în raliuri pe care nu i-am mai văzut-o de mult, venind la fileu pe mingi construite cu inteligență și răbdare, Irina Begu, antrenată de Victor Crivoi, o învinge 3 seturi de luptă dură pe capul de serie nr. 26, croata Petra Martić, și trece în turul 3 al Wimbledonului!”, a scris Cristian Tudor Popescu pe Facebook.

Ana Bogdan a pierdut încă din runda inaugurală în fața Anastasiei Pavlyuchenkova, Patricia Țig a fost scoasă din joc de Daria Kasatkina, Mihaela Buzărnescu de Venus Williams, iar Sorana Cîrstea a reușit să se califice în turul secund.

Sursa foto: Facebook-TennisRomania.com

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular