Nicolae Badea continuă să ia deciziile importante la Dinamo?!

În condiţiile în care din partea fantomaticului acţionar majoritar al echipei Dinamo, Pablo Cortacero, nu a mai venit nicio veste legată de viitorul clubului, în Ştefan cel Mare se iau totuşi nişte decizii-cheie şi se pare că în spatele lor se află Nicolae Badea, fost preşedinte şi finanţator al „câinilor”.

Şi totuşi, la Dinamo există cineva care ia decizii-cheie. Nu este Pablo Cortacero. Astfel, se pare că Badea a discutat cu membrii Programului DDB (Doar Dinamo Bucureşti) şi îl va aduce la Bucureşti pe Iuliu Mureşan, fostul preşedinte al echipei CFR Cluj.

„Iuliu Mureșan ar putea fi numit în cel mai scurt timp administrator special al clubului Dinamo, iar administratorul judiciar antamat este Răzvan Zăvăleanu.

Dinamo e aproape să bifeze o mutare total surprinzătoare. Iuliu Mureșan, fostul președinte al lui CFR Cluj, e la un pas să bată palma cu echipa ce tocmai a solicitat intrarea într-o nouă insolvență.

Ultima oară la Hermannstadt, unde a bifat o experiență deloc fructuoasă, Muri își pregătește atent pașii pentru sosirea la Dinamo, unde ar veni pe postul de administrator special.

Din informațiile GSP.ro, acesta face deja planuri pentru Dinamo: discută cu persoane din fotbal ca și cum ar fi deja șeful clubului! În acte, Iuliu Mureșan ar urma să ocupe funcția de administrator special”, arată sursa citată. Nicolae Badea s-a implicat şi în rezolvarea altor probleme ale echipei şi se pare că nu poate rămâne indiferent când este vorba despre dragostea pentru culori.

Altfel, amintim că fotbaliștii antrenaţi de Dusan Uhrin pun presiune pe conducere şi îşi cer drepturile salariale „Ne-am antrenat și ieri, ne antrenăm zilnic. Nu s-a pus niciodată problema să nu ne antrenăm. Însă de jucat, nu știm încă ce decizie se va lua”, au spus dinamoviştii pentru Gazeta Sporturilor.

Conducerea DDB a reacţionat şi a promis că în această săptămâna va intra un salariu în conturile jucătorilor care s-au salvat de la retrogradare sezonul trecut. Acum, din cauza insolvenței, DDB a transmis că administratorul judiciar este cel care va decide ce se întâmplă. În acest context, rolul pe care îl va juca Mureşan capătă o importanţă şi mai mare.

„Într-adevăr am fost contactat de Dinamo, aștept să se clarifice anumite lucruri, nu îmi e frică să preiau acest club, cu siguranță îl pot scoate din insolvență. Problema este pe parte sportivă și evident că așteptăm anumite clarificări cu privire la această problemă, cu transferurile.

E clar că, pentru oricine, Dinamo este un club cu notorietate, un club pe care nu e ușor să-l refuzi. Așteptăm să punem anumite lucruri la punct, să vedem de unde plecăm, și dacă lucrurile vor fi în ordine, cu siguranță voi fi alături de ei”, a declarat Mureşan, care s-a despărţit cu cu scandal de echipa din Sibiu, retrogradată în Liga a II-a.

Sursa știre: evz.ro

Sursa foto: Facebook-Sport.ro

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular