Percheziții acasă la Directorul agenției Raiffeisen Bank de pe Bulevardul Magheru

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară și un mandat de aducere pe raza Municipiului București, într-un dosar de delapidare. Surse judiciare au declarat că ar fi vizat directorul agenției Raiffeisen Bank de pe Bulevardul Magheru din Capitală.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că, în luna aprilie 2021, managerul unei agenții bancare și-ar fi însușit din tezaurul unității, sume în lei și valută, prejudiciul adus fiind de 100.000 lei și 40.000 euro.

„Astăzi, 16.06.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecatoria Sectorului 1 București, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară si un mandat de aducere pe raza Municipiului București, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunii de delapidare.

În fapt, din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că în cursul lunii aprilie 2021, managerul unei agenții bancare și-ar fi însușit din tezaurul unității, sume în lei și valută, prejudiciul adus fiind de 100.000 lei si 40.000 euro.

Audierile urmează să se desfășoare la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 1. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.”, transmite Poliția Capitalei.

Sursa știre: gandul.ro

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular