Simona Pătruleasa la cumpărături, iar soțul la terasă în Dorobanți!

Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul autohton. Cei doi sunt împreună de 16 ani, dintre care 13 sunt de căsnicie. Secretul acestei relații de durată se pare că se datorează faptului că știrista Kanal D știe să fie partenera ideală. Soțul ei, Sabin Ivanof se numără printre cei mai norocoși bărbați.

Simona Pătruleasa nu este doar o femeie frumoasă și o mamă desăvârșită, dar este și o femeie care știe cum să-și facă fericit partenerul de viață. Zilele trecute, fotoreporterii au întâlnit-o pe știrista de la Kanal D în momentul în care făcea pe șoferul și îl ducea pe soțul ei, Sabin Ivanof, la un restaurant din zona Dorobanți, unde cel mai probabil omul de afaceri avea o întâlnire cu un prieten sau cu un partener.

Simona Pătruleasa nu doar că a făcut un gest pe care puține femei îl mai fac, acela de a-și lăsa singur soțul în oraș, la restaurant, dar după ce și-a luat rămas bun de la Sabin, frumoasa prezentatoare TV a mers glonț către un supermarket, iar apoi s-a chinuit singură cu sacoșa plină de alimente.

Pătruleasa a ajuns singură la complexul rezidențial unde locuiește alături de Sabin și fiica lor Ingrid și, după ce s-a asigurat că a parcat corect și nu a blocat calea de acces pentru pietoni și celelalte autoturisme, și-a luat sacoșa plină și s-a chinuit să o ducă până în apartamentul unde locuies.

În ciuda zvonurilor lansate în cei 16 ani de când formează un cuplu, Simona Pătruleasa și soțul ei nu au avut niciodată probleme în relație. Luna viitoare cei doi vor sărbători 13 ani de căsnicie, iar prezentatoarea TV susține că în tot acest timă nu au stat niciodată despărțiti mai mult de trei zile și că este fericită pentru că împart aceleași idealuri și reușesc să nu se plictisească niciodată unul de celălalt.

Sursa știre: evz.ro

Sursa foto:evz.ro/Facebook- Simona Patruleasa Ivanof

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular