O nouă fuziune în fotbalul românesc! Fotbal Comuna Recea și Minaur Baia Mare vor să se transforme în Club Sportiv Maramureș

În această perioadă se discută intens fuziunea dintre Farul Constanța și FC Viitorul, dar o altă fuziune se pregătește în Maramureș. Liga2.ro anunță că Fotbal Comuna Recea (Liga 3) și Minaur Baia Mare (Liga 3) se vor tranforma în Club Sportiv Maramureș.

Președintele de la Recea, Florin Gherasim, a explicat acest demers: “Am depus dosarul de certificare pentru Liga 2. Mizăm și pe fuziunea dintre Farul și Viitorul. Noi, în primul rând, am vrut să fim în grafic. Avem niște discuții să fie la Recea echipa județului, să se producă unirea noastră cu Minaur Baia Mare. Vrem să schimbăm denumirea în Club Sportiv Maramureș, să fie o echipă reprezentativă pentru județ.

Fuziunea se face sigur, nu contează dacă rămânem sau nu în Liga 2. Discuțiile sunt foarte avansate, hârtiile sunt scrise, lipsește doar un simplu acord. Totul va fi pe bază de proiect, va fi finanțare de la Consiliul Județean Maramureș, plus Consiliul Local Baia Mare, plus, o părticică, Consiliul Local Recea”, a spus Gherasim, conform sursei citate.

CS Maramureș poate evolua în Liga 2 dacă Farul va fuziona cu Viitorul și va lăsa un loc liber în campionat

Antrenorul echipei CS Maramureș ar urma să fie actualul tehnician de la Recea, Florin Fabian. Vasile Miriuță și-a dat și el acordul pentru a intra în proiect, dar pe post de director tehnic. Academia ar urma să fie condusă de Ciprian Danciu.

Comuna Recea a retrogradat dramatic în Liga 3, în urma barajului cu Unirea Slobozia. Minaur Baia Mare a ratat promovarea în Liga 2 la barajul din Liga 3. Dacă Farul și Viitorul vor fuziona, locul Farului din Liga 2 va rămâne vacant și va putea fi ocupat de CS Maramureș, ultima echipă retrogradată din eșalonul secund. Dacă nicio echipă nu se va retrage din Liga 2, CS Maramureș va activa în Liga 3.

Sursa știre: digisport.ro

Sursa foto: Facebook-CS Minaur fotbal

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular