Sotia lui Ioan Crișan i-a interzis amantei să participe la înmormântarea afaceristului

Soția afaceristului Ioan Crișan i-a interzis amantei bărbatului, Aurora Ardelean, să participe la slujba de înmormântare a arădeanului. Din acest motiv, soția omului de afaceri a angajat două firme de pază și securitate care să participe la înmormântare și să nu-i permită amantei să-l conducă pe ultimul drum pe Ioan Crișan.

Trupul afaceristului va fi ridicat de la morgă în zilele următoare și transportat la capelă. Ulterior, fostul afacerist va fi înmormântat la Cimitirul Pomenirea din Arad, acolo unde se odihnesc și părinții lui Ioan Crișan.

Soția lui Ioan Crișan i-ar fi interzis amantei bărbatului să-l conducă pe acesta pe ultimul drum. Mai mult decât atât, Aurora Ardelean e de negăsit de câteva zile. Motivele dispariției femeii nu sunt cunoscute, însă atitudinea sa poate fi cel puțin interesantă pentru oamenii legii întrucât Aurora Ardelean este martor cheie în anchetele demarate de autorități.

Amanta lui Crișan deține informații extrem de importante despre afacerile și activitățile afaceristului.

La trei zile după asasinarea omului de afaceri arădean, fiica acestuia s-a deplasat la ferma pe care o deținea tatăl ei. Aurora Ardelean ar fi luat-o la rost și i-a cerut să-i explice motivele pentru care se afla în locul respectiv, susțin surse pentru Antena 3. Camerele de supraveghere de la firma omului de afaceri nu mai funcționau de câteva luni de zile, mai spun sursele.

Polițiștii au început deja cercetarea informatică a tuturor obiectelor electronice ce au legătură cu omul de afaceri asasinat.

Mai mult decât atât, mașina afaceristului Ioan Crișan era trecută pe numele surorii amantei afaceristului, inclusiv la momentul atentatului, spun surse.

Sursa știre: evz.ro
Sursa foto: Facebook-Antena3

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular