Marcel Ciolacu a afirmat că Daciile electrice pe care le vor cumpăra organizațiile PSD sunt făcute la Mioveni, însă acestea sunt produse în China

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat vineri ca fiecare organizatie PSD va cumpara o Dacie electrica: „Cel mai important e ca e facuta la noi, la Mioveni”. Insa Daciile electrice sunt produse in China.

Ciolacu a venit la sediul PSD conducand un Renault electric, Zoe, in conditiile in care de obicei circula cu o limuzina cu sofer si cu paza SPP. „Am decis ca exista o vineri verde si impreuna cu domnul primar Baluta, astazi, am venit cu Zoe, am imprumutat-o pe Zoe.

Data viitoare o sa venim cu propria noastra Dacie electrica, am comandat-o si o sa fie printre primele 10 Dacii electrice din Romania. Sper ca si domnii primari, si incurajez autoritatile locale, sa cumpere astfel de masini electrice, mai ales masinile electrice produse in Romania”, le-a spus Ciolacu jurnalistilor.

El a spus apoi ca organizatiile PSD vor achizitiona cate o Dacie electrica, Spring.

„E cea mai ieftina de pe piata, e masina electrica facuta la noi, la Mioveni. E prima achizitie, ca nu au decat un lot restrans si apoi o sa incercam sa luam in toate filialele cate o Dacie electrica”, a mai spus Ciolacu, precizand ca masinile vor fi cumparate din cotizatiile membrilor de partid.

Insa modelul Dacia Spring este fabricat in China. „Partea de inginerie a fost realizata de grupul Renault pe o platforma a aliantei, iar productia este in China care este cea mai mare piata pentru masini electrice, are un ecosistem complet dezvoltat si ne permite sa aducem Spring in Europa cat mai repede”, a declarat recent Mihai Bordeanu, director de marketing la Dacia.

PSD a organizat vineri evenimentul „Adevarata Vineri verde”, in cadrul caruia mii de membri si simpatizanti ai PSD, din toata tara, vor merge la serviciu sau isi vor duce copiii la scoala folosind mijloace nepoluante sau transportul in comun.

Sursa știre: aktual24.ro

Sursa foto: Facebook-Marcel Ciolacu

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular