IULIA ALBU A AVUT O RELAȚIE AMOROASĂ CU CRISTI BORCEA?!

Este cunoscut faptul că Mihaela și Cristi Borcea au fost nașii de cununie ai Iuliei Albu cu Mihai Albu. Atât nașii cât și finii s-au despărțit, dar până acum nimeni nu a știut adevărul. De ce nu a mai vorbit Iulia Albu cu Borcea? Recent, Iulia a lăsat să se înțeleagă că între ea și Borcea a fost mai mult decât o relație de prietenie.

„Într-adevăr, a existat ceva acolo. Dar nu vreau să intru în detalii, pentru că nu îmi place! Au fost niște lucruri care în mod cert s-au întâmplat. Mie îmi place alt tip de bărbați, culți, eleganți. Eu cred că ține de verticalitatea fiecăruia să întrerupă anumite legături atunci când lucrurile depășesc o anumită graniță.

Au existat niște lucruri care m-au îndepărtat foarte mult de ei. Și de el, dar și de Mihaela. Oricum, e bine că și-au dorit altele. Cum se spune, mai este nașul meu? Nu mai e, am divorțat. Ba este pe viață. Eu prefer să nu vorbesc despre acest subiect. Evident că au existat niște lucruri care m-au făcut pe mine să mă distanțez de ei. Totuși, spre norocul meu, am avut și altă pereche de nași. Așa că Mikaela are niște părinți spirituali. Cristi și Mihaela au fost clienții tatălui meu de foarte mult timp. Și erau prieteni comuni pentru mine și Mihai”, a spus Iulia Albu, la ProTV.

Sursa foto: Facebook-Iulia Albu

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular