Nicușor Dan despre angajarea directorului la Termoenergetica: „Va fi o competiție pe bune!”

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat începerea competiției pentru funcția de director general la Termoenergetica. Edilul spune că e nevoie de o persoană competentă, care să schimbe rapid modul de funcționare al companiei.

„Începe procedura de selecție pentru funcția de director general al Companiei Municipale Termoenergetica. Va fi o competiție pe bune, în urma căreia va fi desemnat cel mai pregătit candidat.

E nevoie de experiență și seriozitate la Termoenergetica, fiindcă viitorul director general al companiei trebuie să schimbe rapid în bine activitatea din domeniul termoficării, unul crucial pentru București”, a spus Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.

Este o pozitie interimara, cu o durata a mandatului de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii acestuia, pentru motive temeinice, până la maximum 6 luni, se arată în anunțul oficial.

Candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele criterii de eligibilitate:

a) Absolvenţi(te) ai (ale) unui program de studii superioare finalizat cu diplomă de licenţă în cadrul unei instituţii acreditate de învăţătământ superior din domeniul tehnic, economic sau juridic; constituie avantaj studiile superioare din domeniul energetic precum şi deţinerea unei diplome de studii postuniversitare (MBA sau doctorat); Pentru candidaţii care nu au studii universitare tehnice/de inginerie experienţa este necesar să fie în domeniul utilităţilor publice/ingineriei;

b) Experiență profesională totală de minim 10 ani acumulată în cadrul unor companii /instituţii publice sau private şi de cel puţin 5 ani în funcţii de top management în companii/grup de companii din domeniul energetic cu cifra de afaceri de minim 20 mil EUR;

c) Experienţa în implementarea programelor de investiţii cu finanţare nerambursabilă (internă şi/sau externă), constituie avantaj;

d) Cunoaşterea unei limbi de circulaţie internaţională – engleză, franceză, germană – nivel minim B2 (conform nivelul cadrului european comun de referinţă pentru limbi străine).

Pentru înscrierea la selecţie, candidaţii vor transmite aplicaţiile în format electronic la adresa de e-mail selectie@cmteb.ro, până la data limită de 10.06.2021, respectiv:

• O scrisoare de intenţie, care să reflecte motivația candidatului de a ocupa poziția de director general al CMTEB SA, abilitățile și experiențele acumulate în job-urile precedente, care oferă cunoștințele necesare pentru îndeplinirea cu succes a acestui rol. Este de apreciat, daca scrisoarea va contine si o scurta prezentare a viziunii vis-a-vis de acest rol.

• Curriculum Vitae în limba română

Selecţia se va organiza conform calendarului următor:

• 11.06.2021 – Etapa I – de selecţie a aplicaţiilor în care se verifică îndeplinirea criteriilor de eligibilitate;

• 14-17.06.2021 – Etapa II – pentru susţinerea interviului – data şi ora vor fi comunicate candidaţilor telefonic.

Sursa știre: stiripesurse.ro

Sursa foto: Facebook-Nicușor Dan

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular