Ianis Hagi – cât mai aproape de a ajunge la echipa lui de suflet – Galatasaray

Fotbalistul român este nemulţumit de faptul că nu a jucat mai mult şi se pregăteşte să părăsească gruparea antrenată de Steven Gerrard. În cadrul emisiunii Digi Sport Special, din data de 24 mai, Ianis Hagi a recunoscut că și-ar dori, la un moment dat, să joace pentru Galatasaray, club la care tatăl său a scris istorie.

Declarația mijlocașului a fost interpretată de scoțieni ca un mesaj indirect transmis conducerii, prin care solicită să fie lăsat să plece.

Internaţionalul român îşi poate împini marele vis chiar în această vară. Presa din Turcia scrie că „Galatasaray i-a pregătit numărul 10″. Cluburile din Turcia pot folosi doar 8 jucători străini pe teren, conform noului regulament, însă acest lucru nu i se aplică şi lui Ianis Hagi, care este născut la Istanbul şi are şi cetăţenie turcă.

„Alegerile pentru preşedinţia lui Galatasaray sunt aşteptate cu nerăbdare, dar, între timp, echipa şi-a început campania de transferuri. Galatasaray se concentrează pe transferul unui număr 10 şi vrea să-i dea acest tricou lui Ianis Hagi, fiul fostului mare jucător Gheorghe Hagi.”, anunţă turcii.

„Galatasaray este un club pe care-l iubesc. Îmi doresc să joc acolo”, a declarat Ianis.

Gică Hagi a evoluat între 1996 și 2001 la Galatasaray și a rămas idol la Istanbul. A fost cea mai prolifică perioadă din cariera “Regelui”: 4 titluri de campion în SuperLig, 2 Cupe și 2 Supercupe ale Turciei, Cupa UEFA și Supercupa Europei sunt trofeele cucerite de Hagi la Galata.

În plus, Gică Hagi a câștigat o Cupă a Turciei cu Galatasaray și din postura de antrenor. Cu siguranță, formația turcă îi va rămâne pentru totdeauna în suflet lui Hagi sr., iar cum așchia nu sare departe de trunchi, Ianis s-a îndrăgostit iremediabil de gruparea “Cimbom”.

„Îmi doresc, într-adevăr (n.r.- să joace la Galatasaray). E un club pe care îl iubesc. Am crescut cu el, acolo m-am născut. Nu știu ce-mi rezervă viitorul, dar sunt atașat de acest club.

Din păcate, nu (n.r.- nu a învățat limba turcă). Aveam trei ani când am plecat de acolo, apoi am mai fost un an când a fost tata antrenor, dar nu am prins prea multe cuvinte”, a declarat Ianis Hagi.

Sursa știre: digisport.ro

Sursa foto: Facebook-Ianis Hagi

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular